Carregant Esdeveniments
La vida d’Ismael Smith a través del còmic de Sebas Martín al Museu d’Art de Cerdanyola. Visita guiada a càrrec del mateix artista.

L’exposició presenta el còmic creat per l’il·lustrador Sebas Martín amb la vida d’Ismael Smith com a protagonista. La presentació es fa en el marc de les activitats pel Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ i explicant com Smith va viure en primera persona la discriminació i la marginació per la seva orientació sexual. Smith, obertament gai a aquella Barcelona dels anys 1910, la del Paral·lel i els Quatre Gats, va acabar morint oblidat a l’hospital psiquiàtric de White Plains, a Nova York, on se’l va recloure segurament per la seva homosexualitat.

El Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès és un espai que recull el patrimoni artístic de la ciutat i se centra especialment en l’època modernista, noucentista i art decó.

L’EXPOSICIÓ “ISMAEL SMITH” AL MUSEU D’ART DE CERDANYOLA 
Lloc de trobada: a. Dia 18 de juliol. Vestíbul estació de Sants a les 10,40 (agafem el tren R4 direcció Manresa, que surt a les 11,01 i arribada a Cerdanyola del Vallès a les 11,29. Podeu agafar el tren a qualsevol punt. De l’estació al museu hi han 15 minuts a peu.
Preu: Entrada 2 euros socis i 3 euros no socis
Dinar: Si teniu interès en quedar-vos a dinar ho comuniqueu en la inscripció.
Inscripcions:Aquesta vegada es farà el pagament en metàl·lic en el lloc abans d’entrar. Enviar correu a activitats@lambda.cat (indicant nom, cognoms i mòbil) i si hi ha places us fem la confirmació.

Data límit d’inscripció: 15 de juliol

[L’ús de mascareta és obligatòria – Places limitades segons Covid-19]