Carregant Esdeveniments

Aquest 2021 La cubana fa 40+1 anys i ho celebra a casa seva, a Sitges, el lloc on va néixer. El Miramar Centre Cultural es converteix en un “gran espai Cubana” i proposa una versió visitable de la companyia on tothom podrà descobrir el seu món a partir d’objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles. Més que una exposició convencional, les sales i terrasses del Miramar es transformaran temporalment en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses. Alhora, ens dóna l’oportunitat per veure’ns i explicar-nos aventures estiuenques entorn una taula a la meravellosa  ciutat de Sitges.

EXPOSICIÓ “LA CUBANA 40+1 ANYS I DINAR A SITGES”

Lloc de trobada: Diumenge 19 de setembre a les 11,45 h. en el carrer de la Davallada, o a les 11,22 h., a l’ Estació Renfe Sitges. Si agafeu el tren de rodalies R2 surt a les 10,45 h. de Barcelona Sant i arriba a Sitges a les 11,22 h.
Preu entrada: Cadascú es compra la seva entrada a la web en el següent enllaç. L’entrada general són 6 euros, amb Carnet Jove o Carnet de Biblioteca són 4,50 euros.
Dinar: Si teniu interès en quedar-vos a dinar ho comuniqueu en la inscripció, juntament amb el vostre nom, cognoms i mòbil per fer la reserva al restaurant i saber el nombre de participants a l’activitat.
Data límit d’inscripció: 15 de setembre.
Inscripcions: Enviar correu a activitats@lambda.cat

CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DE LA VISIBILITAT BISEXUAL 23 de setembre

[L’ús de mascareta és obligatòri – Places limitades segons Covid-19]