Centre de Documentació Armand de Fluvià

Horari d’atenció

Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 17h a 21h

Contacte

▫Av. Marquès de l’Argentera, 22, Barcelona

▫Telèfon: 933.195.550

▫Correu electrònic: documentacio@centrelgtbibcn.org

▫Facebook: CDArmand de Fluvià

Centre de Documentació Armand de Fluvià

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, és biblioteca, hemeroteca, videoteca i arxiu històric del Casal Lambda, disposa d’una sala de consulta, és usat per centenars d’estudiants que hi troben el material necessari per als seus treballs i també per professional de tota mena: professors, periodistes, escriptors, etc.

Objectius del Centre

■ RECOPILAR DOCUMENTACIÓ escrita i audiovisual sobre el fet homosexual i altres temàtiques d’interès prioritari per joves gais i lesbianes, tot posant-la a disposició del conjunt de la societat.

■ CONTACTAR i COL.LABORAR amb persones, associacions, projectes ciutadans i organismes del país i de fora, que treballen per la normalització del fet homosexual, pel que fa a l’intercanvi d’informació i documentació, així com pel coneixement de les seves experiències en aquests camps.

■ Estimular l’ESTUDI, LA INVESTIGACIÓ i l’elaboració de DOCUMENTACIÓ sobre totes aquelles qüestions relatives al fet homosexual.

■ DESENVOLUPAR i PUBLICAR documentació i material divers per a la formació de professionals i la sensibilització de la societat sobre el fet homosexual.

Equip

Responsable del centre: Magda Costa
Llicenciada en Documentació: organització, coordinació, consultes especialitzades i atenció al públic.
(Present al centre els dimecres i divendres)

Voluntaris/àries per a l’atenció al públic, préstec i l’actualització del catàleg.

Serveis

El centre ofereix el servei de préstec de documents amb un màxim de 3 documents (entre llibres i pel·lícules) durant 15 dies, prorrogrables si no hi ha reserva prèvia, poden gaudir d’aquest servei els socis del Casal Lambda i els socis del centre de documentació.

A part del servei de préstec, el centre (de lliure accés) ofereix el servei de reprografia i atenció especialitzada presencial o via telemàtica.

Col·lecció

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, conté prop de 3000 llibres, 2000 pel·lícules, 200 títols de revista i un recull de premsa iniciat a finals dels anys 70 per Armand de Fluvià.

Els llibres i els dvds es poden endur a casa, pel sistema de préstec fent-se soci del centre de documentació o bé del Casal Lambda.

Tipus de documentació que hi trobaràs:

■ Llibres
■ Revistes
■ Videos
■ Dossiers de premsa
■ Carpetes temàtiques
■ Arxius de documentació
■ Arxiu històric de l’Institut Lambda i del Casal Lambda
■ Fons documentals particulars sobre l’homosexualitat
■ Fulletons
■ Posters
■ Guies
■ …