Centre de documentació Armand de Fluvià

Horari d’atenció

Dilluns a divendres de 16h a 20h

Contacte

Adreça: Comte Borrell, 22, Barcelona

Telèfon: 933.195.550

Correu electrònic: documentacio@centrelgtbibcn.org

Facebook: CDArmand de Fluvià

* Actualment, el Centre de Documentació el gestiona el Centre LGTBI de Barcelona.

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, és biblioteca, hemeroteca, videoteca i arxiu històric del Casal Lambda, disposa d’una sala de consulta, és usat per centenars d’estudiants que hi troben el material necessari per als seus treballs i també per professional de tota mena: professors, periodistes, escriptors, etc.

Objectius del Centre

  RECOPILAR DOCUMENTACIÓ escrita i audiovisual sobre el fet homosexual i altres temàtiques d’interès prioritari per joves gais i lesbianes, tot posant-la a disposició del conjunt de la societat.

  CONTACTAR i COL·LABORAR amb persones, associacions, projectes ciutadans i organismes del país i de fora, que treballen per la normalització del fet homosexual, pel que fa a l’intercanvi d’informació i documentació, així com pel coneixement de les seves experiències en aquests camps.

  Estimular l’ESTUDI, LA INVESTIGACIÓ i l’elaboració de DOCUMENTACIÓ sobre totes aquelles qüestions relatives al fet homosexual.

  DESENVOLUPAR i PUBLICAR documentació i material divers per a la formació de professionals i la sensibilització de la societat sobre el fet homosexual.

Equip

  Responsable del centre: Magda Costa
Llicenciada en Documentació: organització, coordinació, consultes especialitzades i atenció al públic.
(Present al centre els dimecres i divendres)

Voluntaris/àries per a l’atenció al públic, préstec i l’actualització del catàleg.

Serveis

El centre ofereix el servei de préstec de documents amb un màxim de 3 documents (entre llibres i pel·lícules) durant 15 dies, prorrogables si no hi ha reserva prèvia, poden gaudir d’aquest servei els socis del Casal Lambda i els socis del centre de documentació.

A part del servei de préstec, el centre (de lliure accés) ofereix el servei de reprografia i atenció especialitzada presencial.

Col·lecció

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, conté prop de 3000 llibres, 2000 pel·lícules, 200 títols de revista i un recull de premsa iniciat a finals dels anys 70 per Armand de Fluvià.

Els llibres i els DVDs es poden endur a casa, pel sistema de préstec fent-se soci del centre de documentació o bé del Casal Lambda.

Tipus de documentació que hi trobaràs:

  Llibres

Revistes

Vídeos

Dossiers de premsa

Arxius de documentació

Arxiu històric de l’Institut Lambda i del Casal Lambda

Fons documentals particulars sobre l’homosexualitat

Fulletons

Pòsters

Guies