Horari d’atenció

Dilluns a divendres de 16 a 20h

Contacte

▫Comte Borrell, 22, Barcelona

▫Telèfon: 933.195.550

▫Correu electrònic: documentacio@centrelgtbibcn.org

▫Facebook: CDArmand de Fluvià

Centre de Documentació Armand de Fluvià

* Actualment, el Centre de Documentació el gestiona el Centre LGTBI de Barcelona, per més informació sobre el seus serveis contacte amb ells.

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, és biblioteca, hemeroteca, videoteca i arxiu històric del Casal Lambda, disposa d’una sala de consulta, és usat per centenars d’estudiants que hi troben el material necessari per als seus treballs i també per professional de tota mena: professors, periodistes, escriptors, etc.

Objectius del Centre

■ RECOPILAR DOCUMENTACIÓ escrita i audiovisual sobre el fet homosexual i altres temàtiques d’interès prioritari per joves gais i lesbianes, tot posant-la a disposició del conjunt de la societat.

■ CONTACTAR i COL.LABORAR amb persones, associacions, projectes ciutadans i organismes del país i de fora, que treballen per la normalització del fet homosexual, pel que fa a l’intercanvi d’informació i documentació, així com pel coneixement de les seves experiències en aquests camps.

■ Estimular l’ESTUDI, LA INVESTIGACIÓ i l’elaboració de DOCUMENTACIÓ sobre totes aquelles qüestions relatives al fet homosexual.

■ DESENVOLUPAR i PUBLICAR documentació i material divers per a la formació de professionals i la sensibilització de la societat sobre el fet homosexual.

Equip

Responsable del centre: Magda Costa
Llicenciada en Documentació: organització, coordinació, consultes especialitzades i atenció al públic.
(Present al centre els dimecres i divendres)

Voluntaris/àries per a l’atenció al públic, préstec i l’actualització del catàleg.

Serveis

El centre ofereix el servei de préstec de documents amb un màxim de 3 documents (entre llibres i pel·lícules) durant 15 dies, prorrogables si no hi ha reserva prèvia, poden gaudir d’aquest servei els socis del Casal Lambda i els socis del centre de documentació.

A part del servei de préstec, el centre (de lliure accés) ofereix el servei de reprografia i atenció especialitzada presencial.

Col·lecció

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, conté prop de 3000 llibres, 2000 pel·lícules, 200 títols de revista i un recull de premsa iniciat a finals dels anys 70 per Armand de Fluvià.

Els llibres i els dvds es poden endur a casa, pel sistema de préstec fent-se soci del centre de documentació o bé del Casal Lambda.

Tipus de documentació que hi trobaràs:

■ Llibres
■ Revistes
■ Videos
■ Dossiers de premsa
■ Arxius de documentació
■ Arxiu històric de l’Institut Lambda i del Casal Lambda
■ Fons documentals particulars sobre l’homosexualitat
■ Fulletons
■ Posters
■ Guies