Loading...

L’assessoria educativa està formada per persones amb vinculacions professionals de diferent naturalesa al món educatiu.

Com a membres del Casal Lambda tenim molt clar que l’educació lliure i crítica és una eina clau per aconseguir canvis socials.

Per aquest motiu i des dels nostres inicis treballem l’àmbit educatiu amb diversos projectes.

La nostra tasca fonamental és als centres educatius.

Formació a l’Institut Federica Montseny, a Badia del Vallès

Creus que et podem ajudar?

L’equip

Jordi Samsó

Mestre, pedagog i geògraf. Especialista en educació sexual i de gènere. Col·labora amb el Casal Lambda des del 1990.

Format en magisteri, pedagogia i geografia. Postgraus en educació sexual i de gènere dins l’àmbit de l’educació reglada.

Exercint a primària, secundària i formació professional.

Activisme dins moviment LGTBI centrat en l’àmbit educatiu, formació voluntariat i atenció personal. Atenció i formació a professionals, professorat, famílies i alumnat.

Ha estat redactor del Pla Interdepartamental LGTBI de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és el president del Casal Lambda, així com el responsable l’àrea educativa i formació.

Jaume Ulled

Actor i professor ELE (espanyol com a llengua extranjera). Col·labora amb el Casal Lambda des del 2017.

Actor i professor ELE (espanyol com a llengua extranjera)

Llicenciat per l’Institut del Teatre, ha participat en nombroses obres de teatre, sèries i pel·lícules. La seva carrera s’ha desenvolupat tant a Madrid com a Barcelona. També és locutor, doblador i ha treballat durant sis anys com a professor de teatre d’adults i d’infants. Entre els seus treballs més destacats podem trobar la sèrie Amar es para siempre, la pel·lícula El Cerro de los Dioses i obres de teatre al Teatre Nacional, Teatre Romea, Teatre Goya, etc.

Des de l’any 2011 ha desenvolupat també la carrera de professor ELE i Director d’Estudis de l’Acadèmia La Aventura Española a Madrid, combinant les dues professions.

Toni R. Juncosa

Traductor, investigador en literatura queer i educador. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2017.

Traductor, investigador en literatura queer i educador. Com a docent, ha exercit a Catalunya, el Regne Unit i Portugal, sempre fomentant el pensament crític i el respecte per la diversitat. Màster en Construcció i representació de les identitats culturals, amb especialitat en estudis de gènere i sexualitats, i màster en Formació del professorat.

Jordi Furnells

Graduat en ciència i tecnologia dels aliments. És docent a centres. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2018.

Està realitzant el treball de recerca sobre LGTBI (2010), Graduat en ciència i tecnologia dels aliments (2015) i dos anys vivint a Anglaterra. Al 2017 va voler redirigir el seu sector professional i va començar a l’assessoria educativa, va realitzar el curs de monitor i finalment el Màster de Formació del Professorat (2020) realitzant en activisme en actiu com a docent LGTBI visible fins aleshores en centres d’elevada complexitat.

Patrick Cerrato

Llicenciat en filologia clàssica i professor de secundaria. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2000.

Llicenciat en filologia clàssica, professor de secundària des de fa gairebé 30 anys. Ha treballat com a voluntari i com a soci per al Casal Lambda molts anys.Vaig entrar a través del Grup de Muntanya del Casal Lambda. Dintre del Casal ha fet una mica de tot: des de simple voluntari a membre d’unes quantes Comissions Permanents. Ara mantinc alguna col·laboració més aviat puntual a la Comissió Educativa.

Júlia Santed Ruiz

Actualment cursa el grau d’antropologia social i cultural. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2022.

Actualment cursa el grau d’antropologia social i cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona. Parla castellà, com a llengua materna, català, francès i anglès i està aprenent portuguès.

Jordi Escudero

Docent de Secundària amb 32 anys d’experiència, format en Arquitectura Tècnica. Col·labora amb el Casal Lambda des del 1994.

Animador Sociocultural a Casals de Joves i Centres Cívics de Barcelona. Membre del Casal Lambda des de l’any 1994, on ha desenvolupat tasques de coordinació i gestió. Actualment ubicat a les comarques de Girona.

Albert Font

Llicenciat en Química, educador social i professor de Formació Professional. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2012.

L’experiència professional es centra en l’àmbit de la infància en risc social; i l’àmbit de les persones amb diversitat funcional. Professor a centres de secundària de Girona des del 2006  i ja a Barcelona, a la branca dels cicles formatius de serveis a la comunitat actualment des del 2009. S’inicià al Casal Lambda a través del grup de muntanya i és participant en l’assessoria educativa des del 2012.

Mario Allegranzi

Filòleg en ellengua anglesa i espanyola i professor d’anglès, castellà i italià per a estrangers. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2012.

Llicenciat en Filologia Anglesa i Espanyola a la Universitat de Verona i amb estudis a la Facultat de Filologia de la UB, ara treballa com a consultor en comunicació digital i professor d’anglès, castellà i italià per a estrangers.

 

Forma part de la Junta Permanent del Casal Lambda i dins de la Assessoria Educativa ha participat en sessions de formació adreçades a instituts i entitats. També va ser involucrat en un programa educatiu creat pel Parlament de Catalunya i enfocat a la realitat del Col·lectiu LGTBI a l’Holocaust.

Forma part de l’equip que coordina el Programa Educatiu del FIRE!!, la mostra internacional de cinema LGTBI del Casal Lambda, enfocat a difondre coneixement i sensibilització sobre la realitat LGTBI dins les escoles a través del format audiovisual.

A Itàlia coordina la plataforma virtual “L’Amore È Uguale Per Tutti” amb què des del 2015 crea i distribueix projectes audiovisuals, entre ells “Italia, è arrivato il momento” a favor del matrimoni igualitari a Itàlia, i “Me alegro mucho de que estés aquí”, en col·laboració amb l’Assessoria Psicològica del Casal Lambda, sobre el tema del suïcidi dins del col·lectiu LGBTI.

Mauri Serrado Iglesias

Cineasta, comunicador, organitzador de festivals de cinema. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2018.

Cineasta, comunicador, organitzador de festivals de cinema. Després de 20 anys com a comercial d’una entitat bancària, canvia de vida i salta al món de la cultura. Col·labora amb l’assessoria educativa en temes audiovisuals i amb la mostra FIRE!! en tasques de logística.

Col·labora amb el Casal Lambda des del 2018.

Contacte

Podeu concertar cita i visitar-nos a la nostra seu. Si cal també en desplacem i venim al vostre centre, però amb concertació de dia i hora prèvia.

Adreça: Centre LGTBI de Barcelona (Carrer Comte Borrell, 22)

Correu electrònic: educacio@lambda.cat

WhatsApp: 679 205 204

Telèfon: 93 319 55 50