Nº 94

HEMEROTECA

En paper

Vols els nous números (o anteriors segons disponibilitat) en format paper? Te’ls enviem a casa!

ÚLTIMES NOTÍCIES

QUI SOM?

LAMBDA és la revista LGTBI més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol. A cada número presentem articles, entrevistes, notícies i reportatges sobre l’actualitat social i cultural LGTBI. A part de la versió al web hi ha també una versió en paper que podreu trobar a la nostra hemeroteca i a punts físics com el Centre LGTBI de Barcelona.

Entre les diferents activitats socials i culturals que als anys 70 es realitzaven a l’Institut Lambda, l’entitat que existia abans del Casal Lambda, una de les iniciatives més interessants des del punt de vista periodístic va ser la creació del butlletí Lambda, posteriorment revista Lambda, l’any 1978.

Tot i tenir variacions de periodicitat i algunes pauses, ha continuat fins a l’actualitat, convertint-se així en la revista LGBTIQ+ degana de Catalunya i de l’estat espanyol. Armand de Fluvià, un dels principals fundadors del Casal Lambda, explica sobre Lambda:

“Al 78 vàrem fer la primera revista Lambda. Era com un fanzine, com un butlletí. Hi havia una comissió que ho portava. Era una revista informativa a imitació d’Arcadie i d’AGHOIS. Primer petiteta, després va anar creixent, fins avui dia. És una de les més longeves de la història, és la més antiga i la que encara dura a l’estat espanyol”.

Plometa col·laboradora

COL·LABORA

Si vols participar a Lambda,
no ho dubtis,
contacta’ns!