Casal Lambda

El Casal Lambda dóna tota una colla de serveis i desenvolupa tot un seguit d’activitats d’esbarjo, culturals, artístiques, etc, com les que detallem:

SERVEIS

Els serveis del Casal Lambda són accessibles a tothom que els sol·liciti.

Consten d’un servei d’informació, que facilita adreces, informació i la inscripció a diverses activitats, dóna informació del funcionament i els horaris dels grups del Casal (Dones, Tardor, Joves, Sords, Muntanya i Tutti Frutti) i del servei d’assessorament o bé t’orienta on buscar la informació que demanes.

És molt possible, però, que la informació que cerques sigui al Centre de Documentació Armand de Fluvià, que és el fons documental més complet de l’Estat espanyol sobre temàtica LGTBI: té biblioteca, videoteca i hemeroteca, amb publicacions d’arreu i un arxiu històric del moviment gai i lèsbic.

Si necessites alguna atenció especialitzada, et pots adreçar als nostre servei d’assessorament: l’assessoria psicològica, l’assessoria jurídica o el servei d’acolliment.

ACTIVITATS

El Casal Lambda t’ofereix un ventall d’activitats que es recullen al calendari o a l’agenda mensual.

Els diferents grups del Casal tenen espais de trobada i activitats pròpies.

Recorda que sempre pots informar-te’n tot trucant al Servei d’Informació.

Aquí tens un resum de les activitats principals:

El ball del casal

Un diumenge al mes organitzem un ball per compartir una bona estona musical amb els amics. Hi pots ballar des d’un tango, un pasdoble o un bolero a la cançó més candent de l’estiu, passant pels èxits de la Shakira. Per saber amb tota seguretat els dies i el lloc dels balls, que acostumen a fer-se el tercer diumenge de cada mes, consulta la nostra agenda.
Actualment en “Pause“.

Excursions

El Grup de Muntanya organitza sortides mensuals de senderisme per tot Catalunya. Bàsicament són sortides de caminar, però també se’n fan per anar a esquiar, a la platja o per fer acampades.

Mostra de cinema FIRE!!

Aquesta activitat, primera mostra de cinema LGTBI de l’Estat, se sol realitzar a final de juny i principi de juliol. Durant una setmana i mitja es realitzen projeccions de les últimes novetats en cinema de temàtica homosexual, es ret homenatges a la trajectòria filmogràfica de diferents directors i directores i paral·lelament es realitzen diverses festes, en discoteques, i altres actes.
A la Mostra s’hi pot veure bon cinema a bon preu i, si t’interessa el tema, segur que també hi podràs col·laborar com a voluntari o voluntària.