Servei d’acolliment

On ens pot trobar?

Pots venir personalment al Casal Lambda, de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

Aconsellem, però, de trucar abans al telèfon 933 195 550 o envia’ns un missatge a acollida@lambda.cat per quedar.

Qui som?

El Servei d’Acolliment el porta un grup de persones voluntàries que treballem coordinades amb el servei d’informació, el centre de documentació i les assessories.

En què et podem ajudar?

Et podem donar una atenció més personalitzada i assessorament de cara a ajudar-te en l’autoacceptació i la vivència com a persona LGTBI. A més de presentar-te i recomanar-te serveis, grups i/o assessories del Casal Lambda que puguin encaixar amb les teves necessitats.

Qui en pot gaudir dels nostres serveis?

Tothom que ho necessiti pot acudir-hi, La nostra tasca va dirigida a: joves, mares/pares, amics, familiars, mestres, educadors i a tots aquells serveis socials que tinguin una incidència en el camp formatiu i educatiu vinculat a la sexualitat.

De quins recursos disposem?

A més de tots aquells recursos de què disposa el Casal, és fonamental el tracte humà. D’altra banda disposem del suport de pares i mares que orienten puntualment quan hi ha necessitat i disposem també del suport professional d’una psicòloga. Et facilitarem lectures, vídeos i, a més a més, pots participar en les activitats que organitzen els diferents grups del Casal que també serveixen de suport en aquesta orientació.