Loading...

L’assessorament psicològic del Casal Lambda és pioner a Catalunya i a l’Estat Espanyol. Porta més de 30 anys ajudant en els processos d’autoacceptació de l’homosexualitat, la bisexualitat i la transsexualitat i amb la més estricta confidencialitat i professionalitat.

Les seves tasques s’han anat ampliant i diversificant amb el pas del temps. Les visites de més petició són els processos d’autoacceptació de l’orientació homosexual i de l’orientació bisexual. Així com també els acompanyaments a persones amb identitats no normatives i transsexuals. També fem atenció a parelles i a les famílies.

Estem al teu costat

L’equip

Sílvia Morell Capel

Psicòloga responsable de l’assessorament psicològic del Casal Lambda, amb el que col·labora des de fa 38 anys.

Ha col·laborat com a docent durant diferents cursos en els diferents Màsters i Postgraus dedicats a l’estudi de la Sexualitat: Màster en Teràpia Sexual i de parella de la Universitat de Barcelona, i altres de la Universitat de Girona i de Lleida. També ha col·laborat al Màster de la Asociación Española de Psicología Cognitivo Conductual AEPCCC. Pertany al comitè editorial en el web: sexejoves.cat de l’Institut Català de la Salut.

Ha fet formacions, conferències, xerrades i tallers vinculats a la temàtica de l’orientació i la identitat sexual durant tota la seva trajectòria professional. Ha col·laborat en diverses publicacions i ha fet diferents articles sobre el tema.

És tutora de pràctiques de diferents universitats com la de Psicologia de Padua, Tolouse i enguany la de Milà. Ha participat com a investigadora en el Projecte Europeu Doing Rights : “Eines per a professionals que treballen en families lgtbiq+”.

Anna Delgado José

Psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella. És assessora acadèmica a la UOC. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2013.

Llicenciada en Psicologia a la Universitat de Girona, i Postgrau de teràpia sexual i de parella de la Universitat de Barcelona. Voluntària activa al Casal de Joves de Santa Agnès de Malanyanes des del 2007 i monitora de lleure infantil i juvenil.

Treballa com assessora acadèmica a la Universitat Oberta de Catalunya UOC. Voluntària del Casal Lambda des del 2013. Col·labora amb l’assessorament psicològic, en els tallers, xerrades de sexualitat i activitats dels grups i com a investigadora del Projecte Europeu Erasmus+ “DOING RIGHT(S)”.

Júlia Creamanos Cuesta

Psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella i en atenció i intervenció psicològica de la violència de gènere.

Llicenciada en Psicologia i Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica per la Universitat de Girona, on ha col·laborat com a docent en l’àrea de famílies LGTBI+. Ha realitzat formació especialitzada en; “Psicologia d’Emergències i Catàstrofes”, “Capacitació de tècnica en orientació i inserció laboral” i “Atenció i intervenció psicològica de la violència de gènere”.

Actualment també treballa com a tècnica orientadora i formadora sociolaboral amb col·lectius vulnerables; diversitat funcional, salut mental i població en risc d’exclusió social.

Voluntària del Casal Lambda des de 2013. Col·labora amb l’assessorament psicològic, en els tallers, xerrades de sexualitat i activitats dels grups. Va participar com a investigadora del Projecte Europeu Erasmus+ “DOING RIGHT(S)”.

Alessandra Amato

Psicòloga especialitzada en les relacions i les interaccions interpersonals. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2016.

Actualment en formació com a Psicoterapeuta corporal i holística. Instructora de Mindfluness Psicosomàtica.

Graduada com a Màster en estudis de dones i gènere per la UB. Llicenciada per la Università degli Studi di Padova en Psicologia de les relacions i de les interaccions interpersonals. Graduada per la Università degli Studi di Padova en psicologia clínica dinàmica. Guanyadora del premi Alumni Awards 2016, com a millor graduada. Ha treballat com a psicòloga al centre de desintoxicació Villa Ida en Padua. Voluntària del Casal Lambda des del 2016. Col·labora amb l’assessorament psicològic i els tallers de sexualitat i com a investigadora del Projecte Europeu Erasmus+ “DOING RIGHT(S)”.

Sòcia fundadora de Green Drops, associació italiana que ofereix a les escoles formació d’educació cívica.

Col·labora amb Life Skills Italia, oferint formacions en qüestions de gènere per a professionals de la salut i de l’educació.

Giulia Agnese

Psicòloga clínica especialitzada en gènere i sexualitat, en psicologia jurídica. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2016.

Llicenciada en Psicologia i graduada en Psicologia Clínica, del desenvolupament i Neuropsicología a la Universitá degli Studi Milano-Bicocca, Màster en Gènere i Sexualitat i en Psicologia Jurídica a la Universitat Autònoma de Barcelona. Té experiència amb col·lectius vulnerables i actualment treballa com psicòloga en una escola de segona oportunitat amb joves en risc d’exclusió social a Barcelona. Voluntària del Casal Lambda des de 2016.  Col·labora amb l’assessorament psicològic, en els tallers, xerrades de sexualitat i activitats dels grups i com a investigadora del Projecte Europeu Erasmus+ “DOING RIGHT(S)”.

Sylvain Tapie

Psicòleg cínic especialitzat en assessorament psicològic a refugiats polítics LGTBIQ+. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2020.

Llicenciat en Psicologia Clínica i Màster en Psicologia Cognitivo Conductual de Toulouse Jean Jaures.

Certificat en Processament Emocional, Certificat de Formació EMDR España i en Psicologia Social de la Universitat Wesleyan.

Voluntari del Casal Lambda des del 2020. Col·labora amb l’assessorament psicològic on atén a refugiats politics LGTBIQ+. Faig seguiment terapèutic en Francés, Anglès i Castellà. També col·labora en xerrades i activitats dels diferents grups del Casal.

Verónica Portillo Serrano

Psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella i training terapèutic. Col·labora amb el Casal Lambda des del 2013.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Teràpia sexual i de parella a la Universitat de Barcelona. Postgrau en Training terapèutic al Centre Ítaca. Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm.

Psicoterapeuta d’adults i de parella. Voluntària del Casal Lambda des del 2013. Col·labora amb l’assessorament psicològic i els tallers de sexualitat i com a investigadora del Projecte Europeu Erasmus+ “DOING RIGHT(S)”.

Dani Antolin

Metge de família especialitzat en salut mental, sobretot en conducta i emergència suïcida. Col·labora amb el Casal Lambda des d’octubre del 2020.

Metge de família a la Catalunya Central (Súria) sent referent de Salut Mental a la zona Súria-Cardona i membre del grup de a Salut Mental de l’Associació Catalana de Medicina de Família (CAMFIC). Metge d’urgències a l’Hospital Dr Josep Trueta de Girona. 

Col·laborador de l’Assessoria Psicològica del Casal Lambda des d’octubre de 2020. Cursos en conducta i emergència suïcida per la Fundació de Salut Mental Espanyola i Societat Espanyola de Suicidiologia.

Contacte

Més informació i concertació de visites: tel. 933 195 550

De dilluns a divendres (hores concertades). Via e-mail o via telèfon.

Idiomes d’atenció : català, castellà, anglès, francès i italià.

Correu electrònic psicologica@lambdaweb.org

Agost, tancat per vacances.