Luis Manuel Pla (esquerra) i Kírian Amador (dreta)

El dissabte 27 de novembre va tenir lloc una nova edició del Ple de Lambda. Per primer cop des de l’inici de la pandèmia tothom qui conforma el Casal Lambda, persones sòcies i actius dels diferents grups, van poder reunir-se altra vegada en aquest format de trobada que busca potenciar la connectivitat i la xarxa entre les diferents seccions i persones que formen part de l’entitat.

Taula rodona ‘Després del Grup de Joves’

El Grup de Joves va ser l’encarregat de conduir aquesta edició. En Kírian Amador i Luis Manuel Pla, com a coordinadors i representants del grup, van explicar qui eren i què feien com a Grup de Joves dins l’estructura del Lambda. A continuació, hi va haver una taula rodona que portava per títol: “I després del Grup de Joves, què?”, en la qual -i partint de les experiències de diverses persones que han passat pel grup- es reflexionava sobre passat, present i futur del mateix i del seu encaix dins del Casal així com les altres vies de col·laboració i socialització que les persones del Grup de Joves poden trobar en altres espais del Lambda.

Taller de formació en atenció i acolliment a càrrec de l’assessoria psicològica amb Sílvia Morell al capdavant

A mig matí, els joves van deixar pas a l’Assessoria Psicològica que va facilitar un taller de formació en atenció i acolliment per a tot el voluntariat del Casal Lambda. Molt important i interessant per a tothom que té contacte amb persones nouvingudes al Casal Lambda.

Per acabar, els participants van fer un dinar de germanor al nou espai social del Casal Lambda, ja acabat i preparat pel seu ús en els propers mesos.