Carregant Esdeveniments

Una llum tímida ens parla d’ Isabel, una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya, que està profundament enamorada de Carmen, professora de literatura. Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest  amor que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital, feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles dels electro-shocks. Isabel intentarà ajudar-la fins a les últimes conseqüències.

El col·lectiu La Cicatriz porta aquesta història, inspirada en fets reals, al escenaris, de la mà de Marilia Samper i amb un format únic. La combinació de música en directe i text pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostres país. Dramatúrgia: Àfrica Alonso Bada. Composició i Música en Directe: Andrea Puig i Àfrica Alonso. Direcció escènica: Marilia Samper. Repartiment: Júlia Jové (Carmen) i Àfrica Alonso Bada (Isabel)

TEATRE LGTBI,“UNA LLUM TÍMIDA” AL TEATRE CONDAL
Lloc de trobada: Dilluns 27 de setembre 2021 a les 19,30 h. davant del Teatre Condal, a l’Avinguda del Paral·lel, 91.
Preu: Entrada socis 14 euros socis i 17 euros no socis. Tenim 20 entrades reservades a les files 6, 7, 8 i 9 de platea.
Data límit d’inscripció: 5 de setembre.
Inscripcions: Enviar correu a activitats@lambda.cat (indicant nom, cognoms i mòbil) i si hi ha places després procediria l’ingrés a BBVA ES72-0182-4609-9802-0116-3862, amb concepte NOM i LLUM.

[L’ús de mascareta és obligatòri – Places limitades segons Covid-19]