Carregant Esdeveniments

Sortida triangular de dificultat mitjana-alta en conjunt, seguint tres rutes de Estels del Sud  per la part central i més espectacular dels Ports. Partint de Arnes, farem una nit al Refugi de Caro i l’altra a l’Alberg Casa de l’Aigua de Beseit.

Desplaçament en cotxes particulars.

Obligatori estar assegurat, els no federats hauran de contractar assegurança temporal de tres dies.

Divendres 1:  Sortida a les 7.00 del matí de Barcelona, (Av. Diagonal, metro Palau Reial, cantonada carrer John M. Keynes) Anem per autopista per Tarragona, Reus i Falset, passat l’Ebre anirem cap a Horta de Sant Joan i Arnes.

Temps per fer un cafè i començarem a caminar.

ARNES-CARO : Passarem per Les Valls, coneixerem arbres monumentals, arribarem a la zona de pastures de Terranyes i Les Foies, travessarem el Pla de Centelles, un petit museu de la pedra en sec, per arribar finalment al peu de la muntanya del Caro. Allotjament a mitja pensió al Nou Refugi de Caro.

Dades tècniques aproximades: 22, 5 km.     7h 20m.     1,300 m. desnivell positiu.

Dissabte 2:  CARO-BESEIT: Esmorzar d’hora. Recorregut agradable que passa pels magnífics boscos de pins rojals de la part central del Port. Una bona part de l’itinerari coincideix amb el GR-8. Segons el temps ens podem desviar cap a les Moletes d’Arany i passar per la zona del Parrissal (naixement del riu Matarranya). Allotjament a l’Alberg Casa de l’Aigua.

Sopar lliure (al poble hi ha bars de tapes, entrepans, pizzes, i també restaurants). Malgrat el cansament podrem fer una volta pels carrers típics del poble.

Dades aprox.: 23,8 km.    7 h .      850 m desnivell positiu.

Diumenge 3:  BESEIT-ARNES: Esmorzar a l’Alberg. Etapa molt bonica, que puja al cim del Penyagalera (1029 m.) i passa a prop del Toll de Vidre. Si tenim un dia calorós podem fer un banyet.

A l’arribada farem un beure de comiat al casino i un petit recorregut per veure els edificis renaixentistes i el carrerons del poble.

Tornada a Barcelona per al mateixa ruta de l’anada.

Dades aprox:   22,5 km.    6h 30m    1,090 m desnivell positiu

Cal portar: Cal portar roba d’abric, impermeable, sabates de muntanya, bastons per caminar, llençols o sac de dormir, tovallola, pijama i necesser, roba de recanvi, llanterna, crema solar, barret, cantimplora… menjar pels pícnics de cada dia (a Beseit hi ha botigues per comprar queviures, i també es podem comprar entrepans als bars; al refugi de Caro es pot encarregar pícnic), bon humor i alegria.

PREU:  socis federats aprox. 65 €, no socis federats 70 €, socis no federats 78 €, no socis no federats 83 €  (organització, una nit MP, una nit HA, assegurança temporal).

Els federats,  recordeu de portar el carnet.

El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants (aprox. 80 euros/cotxe).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PER INTERNET I COMPTE CORRENT  enviar un correu (muntanya@lambdaweb.org) amb el vostre nom, telèfon de contacte, disponibilitat de vehicle, si esteu federats, i fer un ingrés de 40€ amb el vostre nom i   BESEIT   

a BBVA  ES72-0182-4609-9802-0116-3862

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda

(Centre de Recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell 22, tel. 933195550)

Places limitades (10)

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya