El Casal Lambda es nodreix de l’entusiasme, la flexibilitat i la creativitat del treball voluntari. Per aquest motiu, un novembre més, l’entitat ha organitzat una jornada per apropar eines bàsiques pel treball del voluntariat dins el Casal Lambda.

Les jornades, adreçades a persones de grups, assessories, comissions i activitats del propi Casal Lambda, així com a persones interessades buscava aportar coneixença i coneixements i també aprendre a treballar en xarxa. La idea és ajudar a tenir una millor perspectiva organitzativa de l’entitat i del conjunt del moviment LGTBI.

Matí de reflexió
La franja matinal va estar centrada en el paper de les dones en el moviment LTBI i al Casal Lambda amb taules centrades, primer, en Les Dones de l’administració que treballen amb el Casal Lambda per parlar de la importància de les dones a l’administració, l’activisme i a les entitats LGTBI.

Cultura, debat i reflexió entorn les dones i el moviment, a continuació va servir per debatre sobre diverses qüestions entorn de la cultura i les dones creadores, com per exemple: com podem ajudar les entitats?

La taula Dones i activistes va tancar el matí posant l’atenció en el fet que activisme, dones i moviment LGTBI han anat de la mà històricament i va reflexionar com continuar el camí i visibilitzar més la seva contribució.

Tarda de formació
Les Jornades de Formació del Voluntariat del Casal Lambda van continuar després del dinar de germanor amb tres tallers centrats en pilars bàsics del funcionament de l’entitat i els seus grups: Atenció personal i acolliment, Comunicació i Gestió de grups i desenvolupament intern.