Aquests dies DIXIT, el Centre de Documentació de Serveis Socials del Departament de Benestar Social i Família, està organitzant a les seves seus de Barcelona, Girona, Vic i Lleida, conferències amb el títol “Presentació de la Llei LGBTI: la igualtat de tracte i l’eradicació de l’homofòbia és un repte legal i social a Catalunya”.

La presentació a Barcelona i Girona anirà a càrrec de Frances Xavier Jaurena, advocat i investigador universitari que ha participat activament en la redacció de la Llei. Pel que fa al centre de Lleida el ponent serà Emilio José Ruiz Pérez, president del Casal Lambda.

Què suposa la Llei LGBTI per garantir els drets i per la lluitar contra l’homofòbia? Quins tipus de discriminacions contempla? Qui en són els destinataris? Com es denuncien els casos d’homofòbia?

Els conferenciants respondran a aquestes preguntes i, a més, parlaran del principi de coeducació, del règim sancionador, d’altres sistemes de resposta a la discriminació o de les actuacions interdepartamentals de la Llei. Aquestes presentacions estaran presentades per Lluïsa Jiménez, responsable de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTB del Departament de Benestar Social i Família.

 

Data i lloc:

 

Font: http://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/centres_dixit_organitzen_conferencia_explicar_canvis_llei_homofobia

Més informació sobre la llei: https://lambda.cat/index.php/centre-de-documentacio/actualitat/196-publicaciollei