Del 21 al 24 de Juny de 2014

VALL D’ARAN

Aquest Sant Joan ens acostarem a la vall d’Aran per conèixer alguns dels racons més interessants d’aquesta vall i fer dos dels cims més emblemàtics. Ens allotjarem en un hotel al centre de Viella. Es tracta d’una sortida d’alta muntanya, on cal tenir en compte els desnivells de les dues excursions principals.

DESCRIPCIÓ GENERAL: .

DISSABTE  21 . Quedarem a Palau Reial a les 8.00 h del matí. Sortida en cotxes cap a Viella. Pararem a esmorzar a Benavarri i continuarem fins a Viella, Bossòst i Les. Allà pujarem al poble de Bausen, un dels més ben conservats del l’Aran, des d’on farem una caminada per un dels paratges més bonics de la vall i alhora més desconeguts, es tracta de la fageda de Carlac, amb exemplars gegantins.

Durada: 2h 30’, 5km, Dificultat baixa. Per la tarda, tindrem temps de conèixer l’església de l’Assumpció de Bossost. Sopar i allotjament a l’hotel Husa Urogallo de Viella.

DIUMENGE 22. Esmorzarem d’hora i anirem cap a Arties, on ens dirigirem cap a la vall de Valarties. Allà deixarem els cotxes per fer l’ascensió al cim del Montardo, fàcil però exigent pel desnivell. Hi pujarem per la Restanca.

Durada: 8 hores, 16km. Dificultat: alta (pel desnivell, el cim no té cap dificultat tècnica)

DILLUNS 23: Esmorzarem ben d’hora i ens dirigirem al poble de Bagergue, per remuntar tota la vall de l’Unhola, fins les mines de Liat, per coronar un dels cims més bonics i emblemàtics de la vall, el Mauberme. Tot i ser una excursió dura, podrem gaudir de paisatges fantàstics, estanys i vistes de tot el Pirineu.

Durada: 10 hores, 20km. Dificultat: alta.

A la nit farem una mica de revetlla per Viella.

DIMARTS 24. Dedicarem el dia a fer turisme i farem el dinar de comiats tots plegats en un restaurant de Viella. Per la tarda, tornarem cap a Barcelona

ALLOTJAMENT: Hotel Husa Urogallo. Règim de mitja pensió sense begudes ni cafès (sopar de menú i esmorçar buffet) . Dinars de picnic per dissabte, diumenge i dilluns.


PREU: 100 € (no inclou despeses de benzina ni picnics)


PER RESERVAR PLAÇA CAL FER UN INGRES DE 50€ DE PAGA I SENYAL ABANS DEL 1 D’ABRIL AL COMPTE DE CATALUNYA CAIXA 2013-0500-11-0212830635, INDICANT EL NOM I ARAN, I ENVIAR TAMBÉ UN E-MAIL A (muntanya@lambdaweb.org