Diumenge 13 de febrer de 2011

                   

Visitarem la casa-museu Verdaguer situada dins del Parc de Collserola, on ocupa una masia del segle XIX i on va morir l’any 1902 el poeta Jacint Verdaguer, màxim representant de les lletres catalanes a la Renaixença. S’han mantingut intactes les estances que l’autor de Canigó ocupà els darrers dies de la seva vida, i a través d’imatges i documents ens podrem atansar a la vida i l’obra del poeta. Més informació a:

http://www.bcn.cat/museuhistoriaciutat/ca/casa_verdaguer.html

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Farem la visita comentada del museu amb un guia (preu 4 € per a un grup de 15 persones) i d’ 1 hora de durada aproximadament.

Més tard, depenent del temps que faci, podrem passejar pels camins de la zona i visitar el pantà de Vallvidrera, recentment recuperat.

 

HORA i LLOC DE SORTIDA: 10 h, cafeteria andanes FGC de Plaça de Catalunya.- Tren: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, S1 a Terrassa: HORARIS DE PAS: Plaça de Catalunya: 10:20, Provença: 10:22, Gràcia: 10:24. Sarrià: 10:29, Arribada a Baixador de Vallvidrera: 10:34 — Quedem al darrer vagó.

 

DINAR:  Al restaurant “Pinya 2” de l’àrea de Vallvidrera, on dinar a la carta surt per uns 20 €. Per tal de fer la reserva de taula us proposem enviar confirmació abans del dissabte dia 12 a:  Miquel22222@Gmail.com

 

VOCALS:   Josep i Miquel.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya