Desde el dia 3 fins el diumenge 9 de juliol, l’Universitat Autònoma i el Casal Lambda han estat les encarregades de rebre els components del Equips de treball del Erasmus Plus Doing Ritghs que s’està duent a terme amb diverses universitats i entitats de Polonia, Italia i Barcelona.

Els dies 5, 6, 7, 8 i 9 s’ha treballat intensament a la nostra seu una part important del projecte.

El dia 5 varen presentar les tasques diverses que du a terme el Casal. En primer lloc la Silvia Morell com a responsable del Servei Psicològic va donar la benvinguda a les assistents i va presentar les tasques que es porten a terme gracies a la tasca de totes les seves integrants Vero Portillo, Julia Ceamanos, Alessandra Amato, Anna Delgado i Giulia Agnesse.

En Jordi Samso, president del Casal, va presentar una breu història del moviment a Catalunya i Espanya. La Laura Gonzalez i la Núria Becerra el Servei Juridic. El Mario Allegrenzi va fer d’intèrpret excelent, va presentar les activitats culturals, la comissió educativa i el Fire!!. La Begoña Trujillo mediadora artística va presentar les noves propostes d’Espai creatiu i les intervencions que ha fet aquest curs. La Maria Pujol va fer una presentació del Grup Jove, del Grup de Dones i sobre la campanya de les microagressions.

A la tarde varem intervenir Vicent Borras, el vicepresident de l’Associació FLG, i l’Eleni Miravilia com a representant de les famílies europees.

Diumenge al migdia s’ha fet la cloenda de les sessions de treball.

   
   
   

 

Entitats amb les que va participar el Casal en el projecte van ser: Universitat Autònoma de BarcelonaTolerado (Polònia), Institute of Psychology (Polish Academy of Sciences), Agenzia sanitaria e sociale regionale (Regione Emilia-Romagna) i Università di Verona.

Aquí us podeu descarregar un dels documents del projecte: “Words for inclusion: a european glossary on LGBT parenting“.