28 de març de 2015

Serra de la Llena (Les Garrigues – Montsant)
SORTIDA: Quedem a les 7.15h a Palau Reial (metro Linia 3), per sortir puntuals a les 7.30h cap a la Pobla de Cervoles on tindrem temps de fer un cafè.
DESCRIPCIÓ GENERAL:

Aquesta sortida ens portarà a una de les comarques mes desconegudes de Catalunya, Les Garrigues. Caminarem per la serra de la Llena, petita serra que separa Les Garrigues de la veïna comarca del Montsant. La sortida no és gaire llarga ni costeruda gairebé tota la pujada es fa al començament. Passarem a tocar de Vilanova de Prades i gaudirem de unes espectaculars vistes del Montsant per la part de Sant Bartomeu de Fraguerau. Començarem a baixar i arribarem per dinar al santuari de Sant Miquel de la Tosca. Reposarem i farem el tram final entre ametllers fins a tornar a la Pobla de Cervoles. Si dona temps farem una cerveseta i podrem comprar oli a la cooperativa agrícola.

DADES: Distància aprox.: 13 Km
Durada caminada.: 5 hores
Desnivell acumulat: 330m
Dificultat: mitjana – baixa.
QUÈ CAL PORTAR: esmorzar, dinar, aigua, bon calçat, impermeable i roba d’abric. Es recomana portar bastons de travessa.
PREU: 10 € socis / 17 € no socis
INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i GUILLE. També us podeu apuntar directament al Casal (c/ Verdaguer i Callís, 10, BCN Tel. 93-319 55 50)
VOCALS: Toni
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya