Diumenge 28 d’octubre de 2012

 

LLOC DE SORTIDA:   

7.30 h. a Sant Andreu Arenal, sortida de metro Fabra i Puig L1.

                

DESCRIPCIÓ GENERAL:

L’excursió d’avui segueix una etapa del GR-2 que travessa l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. És un territori amb un alt interès natural i patrimonial. Passarem per diversos monuments d’arquitectura romànica: Vilanova de Sau, Sant Llorenç dels Munts, Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons. Durant bona part del recorregut gaudirem de les vistes sobre les Guilleries i el Collsacabra, amb la presència del Pantà de Sau i el campanar de Sant Romà. Si hem tingut pluja els dies precedents, és una zona on es poden trobar bolets de diverses varietats. L´autocar ens deixarà a Vilanova de Sau, on tindrem temps per fer un cafè. Començarem a pujar cap als cingles dels Munts, pararem a gaudir de la vista des del mirador del Salt de la Minyona i dinarem al castell de Sant Llorenç del Munt. A la tarda seguirem la ruta creuant Sant Julià de Vilatorta per arribar al santuari de Puig-l’Agulla, on podrem prendre un refresc sota els arbres contemplant la plana de Vic. Quinze minuts mes tard arribarem a Vilalleons, on ens recollirà l’autocar.

 

 

Distància aprox.: 20 Km.

Durada caminada.: 4:45 h 

Desnivell acumulat: 500 m de pujada i 550m de baixada

Dificultat: Mitjana                       

QUÈ CAL PORTAR: Esmorzar, dinar, aigua, bon calçat, pals i impermeable.                                   

 

PREU:          

14 € socis/ 17 € no socis.

 

INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA:

C/ Verdaguer i Callís, 10.      

Tel. 93-319 55 50.     

08003 Barcelona

 

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça indicant si sou socis i el vostre telèfon de contacte, i feu ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i MUNT

VOCALS:  Oriol

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya   

DADES: