6-7-8 de desembre de 2014

RUTA DEL CÍSTER (Conca de Barberà – Urgell)
SORTIDA: Quedarem a la sortida del metro Palau Reial (línia 3) a les 8 hores. Desplaçament en cotxes particulars.
DESCRIPCIÓ GENERAL:
Un ruta mítica que uneix tres monestirs cistercencs: Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. En aquesta sortida hi haurà cultura, espiritualitat i senderisme. Visitarem els tres monestirs i farem a peu el tram que uneix Santes Creus i Poblet.
El primer dia sortirem de Barcelona en direcció a Santes Creus, en arribar farem una excursió per dinar pels voltants i a la tarda visitarem el monestir. Ens allotjarem a l’alberg de Santes Creus i soparem El segon dia ens aixecarem d’hora i farem la ruta a peu cap a Poblet, passarem per Figuerola del camp, Montblanc i l’ermita de Sant Joan. El sender de 35km està ben senyalitzat. A la tarda arribarem a Poblet on ens allotjarem a l’hostatgeria del monestir. Qui vulgui es pot aixecar a escoltar matines a les 5.15 de la matinada.

El tercer dia visitarem Poblet i amb els cotxes anirem cap a Vallbona de les Monges per completar la ruta. Dinarem i a la tarda tornarem a Barcelona
DADES: Distància aprox.: 35 Km (tram Santes Creus-Poblet)
Durada caminada.: 7.30 h
Desnivell acumulat: 1250 m pujada – 1050 m baixada
Dificultat: mitjana-alta (per la distància a fer sobretot)
PLAÇES LIMITADES!!!
QUÈ CAL PORTAR: Dinar de picnic per dos dies, aigua, bon calçat i impermeable.
PREU: Allotjament a mitja pensió 75 € a part entrades + despeses de benzina
INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i Cister. També us podeu apuntar directament al Casal (c/ Verdaguer i Callís, 10, BCN Tel. 93-319 55 50)
VOCALS: Josep Mª i Pep
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya