NOVA OPORTUNITAT!!

Després de triomfar en els escenaris de Broadway, Londres, Sidney, Suècia, Itàlia i Argentina, arriba a Barcelona Priscilla, Reina del Desert. El musical, un gran espectacle basat en la pel·lícula del mateix títol. Més de 40 artistes pugen a l’escenari amb innombrables canvis de vestits i perruques per recrear les divertides aventures de tres amics que s’embarquen en un viatge inoblidable pel continent australià representant un espectacle drag.

Pujats a bord d’un vell autobús que bategen com ‘Priscilla”, no només buscaran l’èxit professional, també l’amor i l’amistat. La banda sonora reuneix els millors temes de la música de ball, des Tina Turner a Madonna, passant per altres dives. El musical, creat per Stephan Elliot i Allan Scott, compta en la seva versió espanyola amb la direcció artística d’Àngel Llàcer.

Data: diumenge 13 de novembre, a les 16:30h.

Lloc de trobada a la porta del Teatre Tívoli (Carrer Casp)

Preu: 42 € per a socis i 47 € per no socis. Ja no disposem de més entrades.

Preus per a grups durant el mes de setembre, a partir d’octubre més car.

INSCRIPCIONS només per correu electrònic (activitats@lambda.cat) per reservar entrada indicant el nom o els noms i soci o no soci, i feu l’ingrés a BBVA-Catalunya Caixa ES72 0182-4609-9802-0116-3862, indicant el vostre NOM i PRISCILLA.

   

Data límit d’inscripció fins el 24 d’octubre.

ORGANITZADORS: Cesc i Vicenç

Moltes gràcies a tots per endavant…

Arxiu en pdf.