[ÚLTIMA HORA] Davant l’entrada en vigor de les últimes mesures de prevenció i control per l’emergència epidemiològica, el Festigailesbià es veu obligat a ajornar la seva celebració. Amb el compromís de poder gaudir d’un vespre d’espectacle i diversió, des de l’organització s’intentarà buscar una nova data de seguida que sigui possible i ho permetin les condicions.

Amb l’arribada de la Tardor, un any més, arriba el gran espectacle del Festigailesbià. El festival de varietats més boig, que se celebra de nou a l’auditori de l’Institut Francès, acollirà en aquesta ocasió les actuacions de Kyra Shimai, Chantal i María Muñoz, entre altres. Tot, com sempre, amb la conducció de Dorothy Lamarc.

Aquest 2020, i davant l’emergència epidemiològica, el Festigailesbià ha limitat l’aforament al 50%. Per això, per a tothom que es quedi sense entrada o prefereixi seguir l’espectacle a distància, es retransmetrà telemàticament.

ENLLAÇ PER SEGUIR EL FESTIGAILESBIÀ (Desconnectat fins el mateix dissabte)

Com podreu veure, el Festigailesbià s’ha adaptat a les recomanacions sanitàries i ha aplicat les següents mesures de seguretat per participants, equip, voluntaris i espectadors:

L’aforament estarà limitat al 50%. L’espectacle comença a les 18h per entrar dins les normatives horàries. No hi haurà descans i es redueix la durada de l’espectacle.

El servei de bar i guarda-roba NO funcionaran.

Obligatori portar la mascareta de casa i fer-ne un correcte us (boca i nas) en tots els espais del Festigailesbià. També durant l’espectacle.

Comptarem amb mascaretes extra en cas de trencament o emergència.

Recomanem el pagament amb targeta a la taquilla. L’espai de compra tindrà pantalles de metacrilat. A més, es desinfectarà el mostrador.

Les dades dels compradors formaran part d’una base de dades per a possibles seguiments en cas de rebrot.

Es farà control de seguretat amb l’arc de metalls.

Es farà control de temperatura abans d’entrar.

Es proporcionarà hidrogel a l’entrada i hi haurà dispensadors per tot el recinte.

La venda d’entrades començarà a les 16h i s’obrirà el recinte dues hores abans per anar fent l’entrada esglaonada i amb temps per evitar aglomeracions.

Un equip de voluntaris assegurarà la distancia de seguretat a la cua i en tots els espais.

Un cop a la sala, la ubicació a platea serà amb distancia de seguretat A més, la platea estarà numerada i la ubicació constarà al tiquet d’entrada.

La sala tindrà un equip d’acomodadors.

Un cop al seient no es podrà moure de la butaca ni canviar el lloc assignat.

La sortida del teatre es farà de forma esglaonada i per ordre de files, segons indicacions en pantalla.

No està permès saludar els artistes. Cal mantenir la distancia de seguretat amb la resta de gent en tot moment.