Del 29 d’octubre a l’1 de novembre de 2011

 

 

Amb l’excusa de la Castanyada us proposem una visita a les terres del País Valencià, en concret al Penyagolosa, que n’és el 2n cim més alt i el primer de l’àmbit lingüístic valencià.

 

Dissabte, 29: Eixida a les 9h de Palau Reial, en cotxes particulars. Visita turística de Sant Mateu, dinada de picnic pel camí i arribada a Vistabella, on ens instal•larem en una casa rural i visitarem la població. Soparem al poble.

 

Diumenge, 30: Després d’esmorzar, pujarem al Penyagolosa (1.814m), en excursió pels punts més emblemàtics (Sant Joan, la Pegunta, la Cambreta, el Cingle). Durada: 7h, 18 km, dificultat mitjana. Dinar durant la caminada. Sopar al poble.

 

Dilluns, 31: Farem un recorregut des de Sant Joan al naixement del riu Carbo passant pels cingles de Marcèn. Durada: 5h, 16 km, dificultat mitjana. També dinarem de picnic i soparem al poble, on farem una gran celebració de la Castanyada.

 

Dimarts, 1: Després d’esmorzar iniciarem la tornada, per una ruta diferent, que pot incloure una visita a Vilafamès. Dinarem tots plegats en ruta.

 

Més detalls dels recorreguts en el bloc; vegeu-ne algunes fotos i els perfils.

 

CAL PORTAR: Dinar per a tres dies, calçat de muntanya, cantimplora, roba d’abric, capelina, tovallola i necesser, roba de recanvi (cal ser nets i polits), etc.

 

PREU: 80€ aprox. (inclou 3 nits d’allotjament en habitacions dobles, esmorzar, castanyada i despeses d’organització. NO INCLOU els dinars, ni els sopars, ni el desplaçament).

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail a muntanya@lambdaweb.org per reservar plaça, indiqueu si disposeu de vehicle i si voleu llits dobles o senzills, i feu l’ingrés de 50€ al compte de Caixa de Catalunya 2013-0500-11-0212830635, indicant-hi Golosa i nom. Places limitades (15 places). ABANS DEL DIJOUS 20 D’OCTUBRE.

 

VOCALS: Joan i Jordi.

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú; l’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers. Es recomana la llicència de la FEEC.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya