22 de maig de 2016

A) visita exposició 

TONI CATANY. D’anar i tornar

La nova exposició fotogràfica de “Toni Catany. D’anar i tornar“, proposa revelar un Catany força diferent de com se’l coneix i del record que s’acostuma a tenir del seu treball. En l’exposició veurem reflectida la vida del fotògraf com una successió d’anades i tornades, el Mediterrani i el món, entre les tècniques fotogràfiques del passat i les tecnologies d’avui dia per descobrir una obra que és audaç, sembrada de sorpreses i moderna per l’època.

B) visita per l’edifici

LA PEDRERA

I després visita guiada per l’edifici La Pedrera:

L’Altra Pedrera visita guiada per l’edifici en què es visiten els espais habituals: els patis interiors de la casa (el del carrer Provença i el del passeig de Gràcia), el terrat, les golfes, on hi ha l’Espai Gaudí(espai museístic), un pis d’època de La Pedrera, que juntament amb visita a la sala d’exposicions, configuren una visita completa de la casa. A més a més, però, la visita també inclou un espai que generalment no és visitable per al públic, com és el soterrani, antic garatge de l’edifici. A banda, és una visita totalment guiada que aprofundeix sobre l’obra de Gaudí i sobre anècdotes de l’edifici i de la família que el va fer construir.”

Les dues visites tenen una durada de hora i mitja per tant la primera a l’exposició temporal començarà a les 10 i a les 11:30 la de La Pedrera, fins a la una del migdia.

La quantitat de gent es mínim de 15 i màxim de 30.

*En la visita d’En Toni Catany tenim servei de Interpretació en Llengua de Signes, per tant el grup de sords del Casal te preferència en la inscripció.

Les dues visites son per separat, això vol dir que les persones es poden apuntar a l’una o l’altra i fins i tot a les dues, per això s’ha pactat un horari correlatiu per poder fer les dues.

EL PREU ES DE:

  • A) Exposició temporal Toni Catany, soci 6, no soci 9 euros persona / El preu de la temporal per al grups de sords es de 3 euros persona
  • B) La Pedrera, soci 15, no soci 18 euros persona

Si durant la inscripció ens dieu que teniu interès en quedar-se a dinar amb la resta del grup, els organitzadors la última setmana faríem una recerca de lloc. Ens ho heu de dir i recalcar per fer una reserva de lloc el més concreta possible.

LLOC DE TROBADA: a la cantonada Pg. de Gràcia amb Carrer Provença, a les 9:45 h.

INSCRIPCIONS: Envieu un correu electrònic (activitats@lambda.cat) per reservar plaça indicant el nom i número de soci (en cas de ser soci del Casal), per facilitar la feina als organitzadors i feu l’ingrés a Catalunya Caixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i LA PEDRERA-opció A i/o opció B. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda i pagar, tot avisant al correo electrònic que heu fet el pagament (C/ Verdaguer i Callís nº 10, Barcelona Tel. 933 195 550). Data límit d’inscripció fins el 19 de maig.

ORGANITZADORS: Cesc i Vicenç (Casal Lambda)

Moltes gràcies a tots per endavant…