Aquest curs que comença estrenem nova comissió permanent, a final de juny, coincidint amb part dels actes pel dia de l’alliberament  LGBTI els soci i socies del Casal Lambda van votar la nova comissió que dirigirà el Casal els propers 3 anys.

La nova comissió, un reflex dels nous temps amb noves cares amb cares conegudes, vol consolidar tots els esforços fets per totes les juntes que les han precedit. Tant des dels aspectes més funcionals i d’equipaments fins a d’altres projectes que anem incorporant. Davant del nou escenari social i després dels darrers guanys legals, fruit del treball d’unitat del col·lectiu, el Casal té una responsabilitat molt gran. Tanmateix, el Casal Lambda ha d’afrontar aquest fet des de la convicció de que al nostre projecte li manca encara molt camí per a recórrer. El camí que encara ens cal fer per arribar al nostre ambiciós objectiu; la plena normalització social del fet LGBTI. I d’aquesta manera, foragitar de soca-rel la LGBTIfòbia. Ara, és el nostre veritable moment!

La nova comissió està integrada per: president Emilio Ruíz, vice-president Jordi Samsó, tresorer Jordi Font, secretari Sergi Cubell i els vocals; Josep Mª Ricart, Francesc Ripoll, Adrià Manzano, Joan Jiménez i Ramon Munt.