Diumenge 26 d’octubre de 2014

SORTIDA:

Quedem a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig línea 1) a les 9:35 hores ja esmorzats. En principi agafarem l’autobús de línea Sagalés en direcció Santa Maria d’Oló, per baixar a Sant Quirze Safaja; per tant cal puntualitat. Però si s’hi apunta prou gent anirem en autocar, sortint a la mateixa hora i del mateix lloc.

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Aquest any proposem realitzar la 3ª etapa de la travessa Matagalls – Montserrat, com sempre senyalitzada amb marques de dues franges, una verda i l’altra vermella, si bé seguirem a vegades trams antics o desviant-nos per visitar indrets d’interès.

Arribats a Sant Quirze Safaja (650 m), tindrem un breu moment per fer un cafè, però heu de venir esmorzats degut a la tardana hora de sortida i que dinarem d’hora. Iniciat el camí, anirem cap el Coll de Poses (695 m) on agafarem la ruta del Matagalls – Montserrat.  Pujats al Collet de les Termes, i passant per l’Era de les Cases, trobarem l’ermita de Sant Julià d’Uixols (908 m), on dinarem cap a les 13 hores. Del Coll d’Ases (867 m) començarem a descendir -pel Collet del Pi d’en Guàrdia (758 m) i el Collet del Vinardell (743 m)- cap a Sant Llorenç Savall (473 m), on tindrem temps de refrescar-nos abans de tornar a Barcelona a les 19 hores en autobús de línea i tren, o en el seu cas l’autocar.

Si fa bon dia, gaudirem de les millors vistes dels Cingles de Gallifa i de Sant Llorenç del Munt, amb la Mola i el Montcau com a cims emblemàtics.

Recordeu portar el carnet de la travessa si heu fet trams anteriors.

DADES:

Distància aprox.:15  Km.

Durada caminada.:5 h

Desnivell acumulat:300 m de pujada i 500 m de baixada

Dificultat:Mitjana-baixa

QUÈ CAL PORTAR: Dinar, aigua (sense fonts pel camí), bon calçat i impermeable.

PREU: 14 € socis i 17 € no socis (l’autocar de línia i el privat valen el mateix)

INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i Mm III. També us podeu apuntar directament al Casal (c/ Verdaguer i Callís, 10, BCN Tel. 93-319 55 50)

VOCALS: Jordi i Oriol

Atenció! Recordeu endarrerir el rellotge 1 hora la nit abans.

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes d