Diumenge 2 de març de 2014

PER LA VALL D´HORTA

I EL RIU RIPOLL

(Sant Llorenç del Munt)

LLOC DE SORTIDA: Quedem a les 7.45 h. a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig), per sortir puntuals a les 8.00hrs del matí cap a Sant Llorenç Savall on tindrem temps de fer un cafè.

DESCRIPCIÓ GENERAL: Aquesta sortida ens portarà per una de les parts menys conegudes del Parc de Sant Llorenç de  Munt i l’Obac:  la vall d´Horta i el curs superior del riu Ripoll. Començarem a caminar des de el poble de Sant Llorenç Savall cap a la vall d´Horta  fins arribar al Marquet de les Roques, antiga casa d’estiueig  de l’escriptor Joan Oliver. Rependrem el camí per anar cap al Castell de la Pera on pararem a dinar. Baixarem per una pista fins arribar al naixement del riu Ripoll que seguirem per acabar al poble de Sant Llorenç, el punt de sortida. Farem una cerveseta i cap a casa. No es una sortida gaire dura.

.

DADES:        Distància aprox.:     12.5 Km.

Durada caminada:   5 hores

Desnivell acumulat: 450 metres

Dificultat: mitjana- baixa

QUÈ CAL PORTAR: esmorzar, dinar, aigua, bon calçat,  i protecció per la pluja. Es recomana portar bastons de travessa

PREU:  14 € socis / 17 € no socis)

INSCRIPCIONS:  Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ingrés a Caixa Catalunya 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i HORTA. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (C/ Verdaguer i Callís nº 10, BCN Tel. 93-319 55 50)

VOCALS: Fernando i Toni

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya