GRINDER el Musical és una gran festa que s’alimenta de dos grans gèneres; el teatre musical i el cabaret. Es tracta d’una comèdia provocativa que viatja a través dels tabús sexuals que conviuen amb nosaltres dins de la diversitat sexual en la qual, afortunadament, vivim.

GRINDER el Musical és un musical gai, però no és només per a públic gai. Hi ha reggaeton, cal balades dignes de Broadway, hi ha talls cabareters, hi ha cants gregorians i fins i tot flamenc. La música reflecteix el to provocatiu de la producció, tocant estils no habituals del musical i mostrant en la seva partitura, de composició original, una varietat inusual. L’espai sonor ens situarà en un sòrdid local d’oci nocturn, on viatjarem musicalment per les vides d’aquests variats personatges.

La història comença una nit qualsevol en encendre l’aplicació i ser testimonis de les converses íntimes dels nostres cinc protagonistes. BUSCO-NUVI és un noi jove i innocent, que creu que ha trobat l’amor veritable en empotrador, un tipus fals i narcisista que només busca el seu propi plaer. Un concert de la mateixa Marta Sánchez unirà la seva història amb la de CULO_TRAGÓN, un professor d’universitat que sembla intel·lecte i raó per davant, però que és passió desenfrenada per darrere. GYMxGYM és un tio sa i esportista, però molt hipocondríac. Arran d’una relació sexual de risc haurà d’enfrontar al profund por que li provoquen la malaltia i la soledat. Finalment, està DISCRET que, amagat darrere d’una façana dura i desa pegada, és un home que sent que la seva vida sencera penja d’un fil. Què passarà en el moment en què la mentida es trenqui, i la veritat surti a la llum?

MISS GRINDER, l’aplicació personificada, els servirà de mestra de cerimònies i fil conductor; de vegades de guia, altres de jutgessa, de mare o d’espia. Sigui quina sigui la seva implicació i el desenllaç de les històries d’aquests nois, no hi ha dubte: la seguiran venerant qual deessa moderna del plaer, com si de la mateixa encarnació d’Eros es tractés.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Autors: Davo Marín i Serena Altair – Direcció: Davo Marín – Ajudant de direcció: Joana Castellano.

Repartiment: Óscar Domínguez, Alberto Espinosa, Irene Hernández, Àlex Marteen, David Teixidó i Joan Vall.

Escenografia: Víctor Peralta – Audiovisuals: Arnau Gallén – Vestuari: Víctor Peralta – Coreografia: Carme Milán – Música: Àlex Marteen – Producció musical: Pere Jurado – Disseny gràfic: Andy Campoy – Fotografia: Nacho Juárez – Vídeo: Marta Polo.

Espectacle en castellà.

  

PREU: Soci 12 €, no soci 15 €. 

LLOC DE TROBADA: a l’entrada del Eixample Teatre (Carrer Aragó, 140), a les 19 hores.

INSCRIPCIONS: Envieu un correu electrònic (activitats@lambda.cat) per reservar entrada indicant el nom i número de soci (en cas de ser soci del Casal), per facilitar la feina als organitzadors i feu l’ingrés a Catalunya Caixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i GRINDER. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda i pagar, C/ Verdaguer i Callís nº 10, Barcelona Tel. 933 195 550, horari de 17h a 21h, de dilluns a divendres i de 18:30h a 21h els dissabtes. Data límit d’inscripció fins el 9 de juny.

ORGANITZADORS: Cesc i Vicenç (Casal Lambda)

Moltes gràcies a tots per endavant…