La Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona, FIRE!!, es converteix aquesta setmana en el primer Festival de Cinema LGBT que ofereix els seus continguts a la plataforma de vídeo a internet FILMIN.

Ara ja, FIRE!! en FILMIN ofereix un catàleg de les millors pel·lícules que han passat pel festival en els últims anys, perquè tot el públic de qualsevol punt d’Espanya pugui accedir a un catàleg de cinema de qualitat de temàtica gai, lèsbica i transsexual, cinema d’autor de tot el món que difícilment es pot trobar en altres circuits.

Títols memorables com BAMBI de Sébastien Lifshitz, premiat com a millor documental a la Berlinale 2013, l’esperada seqüela de YOSSI & JAGGER, YOSSI, clàssics com PRESQUE RIEN o WILD SIDE, estrenes inèdits al nostre país com IT’S ALL SO QUIET o PAUL BOWLES, i retrats de personatges únics com a Yves Saint-Laurent a L’ AMOUR FOU, o el prestigiós escriptor nord-americà William Somerset Maugham a REVEALING MR MAUGHAM, configuren algunes de les pel·lícules que es podran veure a FIRE!! online.

Un catàleg de 20 llargmetratges que anirà augmentant en els pròxims mesos, una oportunitat única per al públic espanyol de veure per primera vegada des de casa en versió original amb subtítols en castellà algunes de les obres clau del gènere.

Ara, amb aquesta nova incorporació de FIRE!! en FILMIN, els usuaris podran comptar amb una acurada selecció de pel·lícules de gènere en versió original amb subtítols a un preu imbatible, només accedint al web www.filmin.es/fire

FIRE!! en FILMIN, el millor cinema LGBT a casa teva.