Carregant Esdeveniments

PROPOSTA:     Completarem la Ruta de les Colònies a aquesta segona edició. El farem riu amunt, des de Navàs fins a la Colònia Vidal i d’aquí a Puig-Reig el dissabte 12, i el diumenge13, resseguirem el Parc Fluvial del Llobregat entre Puig-Reig i Gironella. Hi ha un bon grapat de colònies per veure de camí.

LLOC DE TROBADA:  Sortirem en cotxes des de l’esstació de Sant Andreu-Arenal a les 8:00 del matí, en direcció a Manresa. Prenent direcció a Berga, arribarem a Navàs. Entrarem a la colònia de l’Ametlla de Merola, on esmorzarem i farem una visita dels espais del recinte fabril.

DESCRIPCIÓ GENERAL:   Abans de les 11 del matí, arribarem en cotxe a la Colònia Vidal. A aquesta hora farem una visita guiada de la colònia, on podrem veure un dels habitatges dels obrers, l’economat, el teatre, l’antic casino, la sucursal d’estalvis, el safareig, l’escola i la fàbrica, on esperem que posin en funcionament les màquines de l’antic teler per seguir l’explicació de la fabricació tèxtil a partir del cotó.

En cotxe també, anirem a Puig-Reig, que és a prop.Visitarem la colònia de Cal Pons i a les 14:00 dinarem a l’alberg situat a la colònia. De Puig-Reig emprendrem a peu una ruta circular de 7km força planera. A les 20.30 o les 21:00 esperem estar de tornada a l’alberg de Cal Pons, on soparem i dormirem.

El diumenge dia 13 sortirem esmorzats de l’alberg i anirem a peu fins a Gironella. De camí, passarem per les colònies de Cal Cases, Cal Prat, El Guixaró, Viladomiu Nou i Viladomiu Vell i Cal Bassacs. Dinarem a la Destil.leria, a les 14:00, com a l’anterior edició. Si algú no hi va ser:  www.destileria.cat. Tornarem a les 17:00 a Barcelona.

QUÈ CAL PORTAR:     Impermeable (segons previsió del temps), barret, sabates bones (de muntanya millor, o amb bona sola), aigua, esmorzar i dinar (si no es dina al restaurant), fruïts secs, etc. Recomanable portar bastons.

PREU: aprox 90€ inclos mitja pensió , entrades i transport, + 30€ dinar del 13 (opcional)

INSCRIPCIONS: Envieu un correu (muntanya@lambdaweb.org) indicant nom, telèfon i si voleu dinar al restaurant. I fer un ingres de 30€ al compte BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862 indicant Colonies i el vostre nom

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Av. Marquès de l’Argentera, 22 Barcelona, tel. 93 319 55 50)

VOCALS:  Rubén i Aitor

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya