Carregant Esdeveniments

El pròxim divendres 30 de setembre convoquem una nova edició del Ple de Lambda, un espai de retrobament de totes les persones voluntàries que formen el Casal Lambda per preguntar, escoltar i parlar sobre les activitats, grups, equips, serveis, presència, participació, suports, convenis i relacions de l’entitat. En breus tindreu disponible programació, localització i altres materials sobre cada temàtica.

Aquesta iniciativa es va iniciar just abans de la pandèmia i va ser recuperada el passat novembre en un format híbrid que va incloure la jornada de formació del voluntariat. En aquesta ocasió, seguirem el format més original, recuperem el format exclusiu de plenari participatiu, en divendres i amb el conjunt de la trobada conduïda per un grup, equip de treball, comissió o àmbit del Casal Lambda; en aquest any a càrrec del Grup de Dones del Lambda. Aquest serà un espai per promoure el debat,  pensat com a punt de trobada, coneixença i per a construir conjuntament el Casal Lambda què volem.

Podrem concloure la trobada al voltant de les taules del Social Lambda, que estarà a disposició dels grups i equips per celebrar amb un sopar pica-pica. Estigueu atentes als nostres canal de comunicació, per poder fer la inscripció i pagament corresponent a retornar.