Carregant Esdeveniments

Dissabte 5 de març ens trobarem amb el grup de joves del l’Associació Dito d’Holanda. És un grup de joves format per 24 noies i nois que passen el cap de setmana sencer a Barcelona i tenen interès per conèixer-nos i fer diverses activitats de tarda i nit. Us deixem l’enllaç de l’associació: https://ditonijmegen.nl/

Us informem sobre l’horari que seguirem al llarg del cap de setmana, incidint que l’activitat de dissabte a la tarda serà la central i ens faria molta il·lusió que la prioritzéssiu.

  • Divendres 4 vespre: Quedarem a les 19:30 al Social Lambda (C/Blasco de Garay, 29) i ens desplaçarem amb els holandesos cap al local Candy Darling per anar a prendre alguna cosa. La nit dirà.
  • Dissabte 5 migdia: Ens trobem a les 12:00h al Social per fer una petita activitat de coneixença. Seguidament, ens disposarem a conèixer Montjuïch i els seus entorns aprofitant que estem a la vora. Ens estarem amb elles fins les 14:00h.
  • Dissabte 5 tarda i nit: Ens trobarem a les 19:30h al Social Lambda per fer l’última trobada on disposarem de sopar, begudes i música. Aquest esdeveniment tindrà un cost de 13€, en el que s’inclourà el sopar i una beguda. El sopar consitirà en un tastet variat carnívor i/o vegeterià. Cal que feu un ingrés al número de compte ES97 1465 0150 59 2046558351 abans de dimecres i enviar el comprobant per correu electrònic. El concepte és SOPAR SOCIAL i cal que indiqueu els vostres NOM I COGNOM. Heu de tenir en compte que les places són límitades, en tant que les primeres 20 persones apuntades seran les que podran assistir. En el moment en que aquestes places quedin cobertes tancarem la convocatòria.