Carregant Esdeveniments

Moviment per sortir dels judicis del nostre intel·lecte. Personatges entrellaçats en un nus d’incertesa caòtica que necessita ser ordenada.  Emocions trobades. Escenes de vida.

El grup de teatre del Casal Lambda presenta l’obra Escletxes a dins del programa del PRIDE. Dirigit per Joan Amigó, Laura Solé i Xavier Inglada al teatre de Calabria 66.

Escletxes és una mostra dels exercicis i escenes des de la perspectiva LGTBIQ+ que han dut a terme aquesta temporada els participants en el Grup de Teatre del Casal Lambda.

Cossos en moviment: somnis, límits, conciliació. Qui som quan no som nosaltres mateixos? Des de fa uns mesos hem posat el cos en moviment per, junts, intentar sortir dels judicis del nostre intel·lecte i redescobrir-nos. (Dirigit per Joan Amigó)

Els actors i les actrius en diferents escenes, el fer, el dir i el sentir de personatges que s’entrellacen en un nus d’incertesa caòtica que necessita ser ordenada. Emocions trobades. Instants eterns. Sentit comú, no comú. I al final, la vida. (Dirigit per Laura Solé)

I també un monòleg i una escena de teatre fòrum en relació amb les persones grans lgtbi (Direcció Xavier Inglada)

També tindrem un record per en Josep Costa, actor i director, que sempre va col·laborar estretament amb el grup de teatre del Casal Lambda i que ens va deixar aquesta primavera.

Activitat gratuïta
Cal confirmar assitència al: administracio@lambda.cat

Més informació