Carregant Esdeveniments

LLOC DE SORTIDA: Quedem a les 7.30h a la sortida del metro Fabra i Puig (Renfe Sant Andreu Arenal), per anar en cotxes particulars                    fins l’aparcament de la Creu de Busa.

Passarem per Terrassa, Manresa i Cardona, i ens desviarem cap a Navès per després passar a prop del Castell de Besora per una pista asfaltada.

En la ruta podrem fer una parada per fer cafè i esmorzar.

DESCRIPCIÓ GENERAL:   Ruta circular pel Pla de Busa. El primer tram segueix la part superior dels cingles fins arribar al Mirador de la Bartolina. Vistes espectaculars.Deixarem la cinglera per seguir el GR1 que passa per l’església de Sant Cristòfol de Busa i la Casa Vila.Passarem pel Mirador del Capolat (1358 m.) amb bones vistes cap al Pedraforca, el Port del Comte, Sant Llorenç de Morunys, etc.i ens adreçarem cap al Capolatell, o Presó de Busa, lloc adient per fer una bona explicació dela història de la Guerra del Francès.Finalment tornarem alpunt de partida, passant per un altre Mirador amb un punt de guaita (La Guàrdia 1448 m.).

Dinarem de pícnic en el lloc que trobem més escaient.

DADES:           Distància aprox.:                                     15 km

Durada efectiva de caminada:   4 hores

Desnivell acumulat:                  450 m.

Dificultat:    mitjana-baixa

QUÈ CAL PORTAR:esmorzar, dinar, aigua, barret, impermeable,

calçat de muntanya,  i roba d’abric.

PREU:5 € no socis / socis gratuït

INSCRIPCIONS:Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org)

per reservar plaça i feu ingrés a BBVA ES72-0182-4609-9802-0116-3862,

indicant el nom i BUSA.

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda  (Centre de recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell, 22, tel. 93 319 55 50)

 AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú.

L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.