Carregant Esdeveniments

Aquest any celebrarem la Revetlla de Sant Joan i tot el cap de setmana en un càmping. Com que ja no estem acostumats a dormir en tendes i potser tampoc en tindríem prou per tothom, hem reservat uns bungalous molt còmodes, equipats amb lavabos i dutxes, en un càmping que té molts arbres, piscina. i un entorn meravellós per poder gaudir de la natura.

Proposem uns dies de relax i festa, amb activitats opcionals, amb ganes de passar-ho bé, prendre el sol, llegir, sentir música, xerrar, jocs de taula, etc.  i si ve de gust alguna caminada o visita turística.

Divendres 23:  Sortida a les 16.00 de Barcelona, (Metro Fabra i Puig, Sant Andreu)  Anem per autopista C58, passarem per Terrassa i Manresa, i per la C55 fins abans de Solsona on ens desviarem cap a Sant Llorenç de Morunys. El càmping està a 1,5 km. en direcció a La Coma i a Pedra.

Ens instal·larem al càmping i prepararem la revetlla. El sopar serà en base al que cadascú aporti. No pot faltar i la coca i el cava per una revetlla com cal. Demanem que porteu aparells de música, altaveus,  etc, per fer molta xerinola i ballar fins a la matinada….  No us talleu amb el beure i l’alegria…

Dissabte 24:  Podem esmorzar al mateix càmping i decidim les activitats del dia. Anem a comprar i fem un bon dinar, una paella, etc,…. també hi ha barbacoes. Caminem fins al les Fonts del Cardener (7 km anada). O anem, en cotxes al Port del Comte, Sant Llorenç, Tuixén… També podem comprar pel sopar

Diumenge 25:    Podem fer el mateix que dissabte, però hem de tenir en compte de deixar l’allotjament a una hora determinada.  De tornada a Barcelona, potser ens vingui de gust dinar de restaurant.

Cal portar: Cal portar motxilla petita per si caminem, roba d’abric, impermeable, sabates de muntanya, banyador i xancles, tovalloles (no cal roba de llit), pijama i necesser, roba de recanvi, llanterna, cantimplora…  alegria i bon humor.  Menjar per compartir la primera nit, i també tot el que us vingui de gust, fruita, beguda, galetes,….

PREU:  entre 40 i 60 euros només allotjament, depèn de si cobrim totes les places.

El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants .  Els no socis abonaran 5 euros en concepte de col·laboració amb el Casal.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PER INTERNET I COMPTE CORRENT  enviar un correu (muntanya@lambdaweb.org) indicant el vostre nom, telèfon de contacte, disponibilitat de vehicle, i fer un ingrés de 50€ amb el vostre nom   i   MORUNYS   a BBVA  ES72-0182-4609-9802-0116-3862

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Centre de Recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell 22, tel. 933195550)

Places limitades (15)  Data límit per apuntar-se 8 de juny o si es cobreixen abans les places.

Vocal:                Joan

AQUESTA ACTIVITAT NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya