Carregant Esdeveniments

Aquest any pel Pont de Tots Sants anirem cap al nord, a la frontera amb França i farem una part del Camí de la Retirada, i un dels cims importants del Pirineu Oriental, el Costabona.

Desplaçament en cotxes particulars i allotjament a mitja pensió en el refugi “Els Estudis” del poble de Espinavell. 

Divendres 1:  Sortida a les 8 del matí de Barcelona, (Estació Renfe Sant Andreu Arenal, metro Fabra i Puig). Ruta cap a Vic, Ripoll, Camprodon i Molló. Començarem a caminar per fer part del Camí de la Retirada, fins al Coll d’Ares (frontera) passant pel Riberal (GR11 i PR187) i el cim de Montfalgars (opcional). Dinar de picnic. Tornada per l’Oratori de Sant Pere i fins a Molló. Amb el cotxes anirem al Espinavell i ens instal·larem al refugi. Sopar i dormir.

https://www.descobrir.cat/ca/rutes/mollo-i-el-mitic-coll-d-ares-268.php.

Dissabte 2:  Esmorzar d’hora i des del refugi farem una ruta circular pujant al cim del Costabona (2.465 m)  16 km. 7 hores aprox. 1250 m desnivell positiu. Dinar de picnic, sopar i dormir al refugi.

http://ressotaelspeus.blogspot.com/2019/03/ascencio-costabona-per-les-mines-desde-espinavell.html

Diumenge 3:  Després d’esmorzar ens desplaçarem amb cotxes fins a Prats de Molló (Catalunya Nord). Visita de la població i del Fort Lagarde. En funció de la disponibilitat de temps visitarem també Arles sur Tech.

Tornada per al mateixa ruta de l’anada, parant a dinar de restaurant.

Cal portar: Cal portar roba d’abric, impermeable, sabates de muntanya, bastons per caminar, pijama i necesser, roba de recanvi, cantimplora… menjar pels picnics de divendres i dissabte, bon humor i alegria.

PREU:  aproximadament 85 € (organització, dues nits en MP).

El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants (aprox. 80 euros/cotxe).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PER INTERNET I COMPTE CORRENT  enviar un correu (muntanya@lambdaweb.org) indicant el vostre nom, telèfon de contacte, disponibilitat de vehicle, i fer un ingrés de 40€ amb el vostre nom i    RETIRADA a BBVA  ES72-0182-4609-9802-0116-3862

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Centre de Recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell 22, tel. 933195550)

Places limitades (12)

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya