La visita del Jardí Botànic de Barcelona és una bona oportunitat per descobrir la flora mediterrània de tot el món, vol mostrar la gran similitud dels paisatges californians, xilens, sud-africans i australians amb els de la conca mediterrània mitjançant una àmplia representació d’espècies vegetals de clima mediterrani. 

Diumenge 14 de maig de 2017 a les 10,15h  


 Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l’abast del visitant una passejada diferent en cada estació de l’any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.

Horari de la visita: a les 10,15 del mati / Temps aproximat: 1,30 hora / Lloc de trobada: a la plaça Espanya (torres Venecianes) a les 10,15 per agafar el Bus

   

Preu 6 € per a socis i 9 € per no socis. (inclou entrada i visita guiada)

Adreça del Jardí Botànic Dr. Font i Quer, 2 (Montjuïc)

Dinar: si teniu interès en quedar-se a dinar ho comuniqueu en la inscripció.

 

INSCRIPCIONS: Envieu primer un correu electrònic a (activitats@lambda.cat) per reservar lloc (si us plau, indiqueu nom i cognoms i mòbil) i feu l’ingrés a, BBVA-Catalunya Caixa ES72 0182-4609-9802-0116-3862 indicant el vostre NOM i BÒTANIC. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda i fer el pagament, Av. Marquès de l’Argentera, núm. 22, Barcelona.  

 

Data límit d’inscripció fins el 10 de maig

 

 ORGANITZADORS: Cesc i Vicenç (Casal Lambda), Moltes gràcies a tots/es per endavant.