Diumenge 30 de setembre de 2012

 

LLOC DE SORTIDA:7.00 h. Sant Andreu Arenal-Meridiana (Metro: Fabra i Puig, línia 1. Renfe: Sant Andreu Arenal)

 

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Excursió per camins d’extraordinària bellesa, entre el Cadí i el Pedraforca, per paratges d’alta muntanya, no gaire freqüents en les excursions de senderisme. Tot l’itinerari és dins del Parc Natural Cadí-Moixeró i és una part del recorregut del Camí dels Bons Homes.

 

L’autocar ens deixarà al poble de Gòsol, a 1423 m. d’alçada, i des d’aquí començarem una pujada de mitja hora fins arribar a la Font de Terrers, on esmorzarem. Aquest serà el tram de pujada més fort de tot l’itinerari. A partir d’aquí, comença un camí que travessa un frondós bosc de pi roig i després ens proporciona magnífiques vistes de la vall de Josa i de l’impressionant esquena del Cadí. Travessant prats subalpins passarem pel Collell des d’on veurem la imponent cara nord del Pedraforca. i, ja per pista, arribarem al coll de Torn, a 1915 m., el punt més alt del recorregut. Després del coll de la Bauma començarem la baixada i arribarem a l’àrea de lleure del pintoresc Santuari del Gresolet, on dinarem. A la tarda continuarem la pista de baixada que en menys d’un parell d’hores ens portarà a Saldes, on ens recollirà l’autocar.

 

DADES:       

Distància aprox.:18 Km.

Durada caminada:5 h 30

Desnivell:500 m de pujada i 700 de baixada

Dificultat:mitjana/alta

QUÈ CAL PORTAR:Esmorzar (no hi haurà temps de fer el cafè del matí), dinar, aigua (tot i que trobarem alguna font), bon calçat, roba d’abric, impermeable, gorra i ulleres de sol.

 

PREU:14€ (socis)17€ (no socis)

 

INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA:

C/ Verdaguer i Callís, 10.      

Tel. 93-319 55 50.    

08003 Barcelona

 

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Molt important!: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org ) per reservar plaça i feu ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i cognom i “CADÍ”

VOCALS:   Quico i Andrés

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya