11, 12 i 13 de juny de 2011

 

Aprofitem la Segona Pasqua per fer unes caminades per aquest bell indret d’alta muntanya Desplaçament en cotxes particulars.

 

Dissabte, 11: Sortida a les 9h de l’estació de Sant Andreu Arenal, metro Fabra i Puig, en cotxes particulars. Un cop a la Cerdanya, ens enfilarem en senzilla excursió pel la vall de l’Eina, on dinarem. Més tard anirem al refugi de les Bulloses (2005m), on hem d’arribar abans de les 19h per sopar (allà fan horari europeu).

Diumenge, 12: Després d’esmorzar, ascensió al bonic pic Puig-Peric (2810m). Durada: 6h. 22km, dificultat baixa. Dinar durant la caminada. Sopar al refugi.

Dilluns, 13: Avui farem una passejada pels llacs del Carlit un cop haurem ben esmorzat. Dinarem tots plegats a Puigcerdà, i finalment la tornada.

CAL PORTAR: Dinar per a dos dies (al refugi es pot encarregar menjar per emportar a 10€), sac de dormir o llençols, calçat de muntanya, roba d’abric, capelina, crema solar, tovallola i necesser, roba de recanvi (cal ser nets i polits), lot i cantimplora, etc.

PREU: 90 € (inclou 2 nits d’allotjament en règim de mitja pensió i despeses d’organització. No inclou els dinars per emportar ni el desplaçament)

INFORMACIO I INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail a muntanya@lambdaweb.org per reservar plaça, indicar si disposeu de vehicle i si voleu encarregar dinars i feu ingrés de 50€ al compte de Caixa de Catalunya 2013-0500-11-0212830635, indicant Peric i nom. Places limitades (10 places). ABANS DEL 4 DE JUNY

VOCALS:Patrick, Quico i Jordi.

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers. Es recomana la llicència de la FEEC.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya