El barri del Poblenou s’ha convertit en el nou centre cultural i artístic de Barcelona. Des de la Fundació Vila Casas oferim una ruta per a descobrir aquest districte tan genuí tot visitant-ne les antigues fàbriques rehabilitades com a galeries o estudis. També descobrirem l’única colònia industrial del barri que es manté intacta, així com les noves propostes arquitectòniques del 22@, entre les quals destaca el Museu de Pintura Contemporània Can Framis que ha estat finalista i guardonat en dos Premis FAD d’Arquitectura. En visitarem la col·lecció guiats per una historiadora de l’art Anna Pou van den Bossche, que ens acompanyarà durant tot el recorregut.

Trobada el 15 de gener, a les 10,15 davant el Casino L’Aliança de Poblenou (Rambla del Poblenou, núm. 42) per començar la ruta. La passejada més la visita a Can Framis té una durada de 3 hores.

Preu: Passejada i Can Framis 12 € socis i 17 € NO socis. Si us plau, si teniu Carnet de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona ho porteu.

   

Dinar: si teniu interès en quedar-se a dinar i ens ho comuniqueu en la inscripció, buscaríem un lloc per fer reserva.

INSCRIPCIONS: Envieu un correu electrònic a (activitats@lambda.cat) per reservar lloc a la passejada i visita a Can Framis i indiqueu si també us quedeu a dinar i feu l’ingrés a, BBVACatalunya Caixa ES72 0182-4609-9802-0116-3862 indicant el vostre NOM i CAN FRAMIS. Sols heu d’ingressar el preu de la ruta. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda i fer el pagament, Av. Marquès de l’Argentera, núm. 22, Barcelona.

Data límit d’inscripció fins el 12 de gener

Can Framis és el darrer projecte de la Fundació Vila Casas, inaugurat a Barcelona l’abril del 2009, on s’exposen al voltant de 300 obres, que daten des de la dècada dels 60 fins l’actualitat i que pertanyen a diversos artistes nascuts o residents a Catalunya. 

ORGANITZADORS: Cesc i Vicenç (Casal Lambda).

Moltes gràcies a tots per endavant…