Diumenge  28 d’abril de 2013

 

 

LLOC DE SORTIDA:  7:30 h. a  Palau Reial (Av. Diagonal)

(Metro: Línia 3, estació Palau Reial)

 

DESCRIPCIÓ GENERAL:

La Segarra és una comarca d’interior, de clima continental i situada en un altiplà on predominen els camps de cereals. Terra de pas entre llevant i ponent, fou també terra de frontera entre la Catalunya Vella i les terres d’Al-Andalus, cosa que testifica la gran quantitat de castells i pobles fortificats que hi trobem. Una altra característica són els marges de pedra dels camps, de rústica bellesa i dels quals n’hi ha centenars de quilòmetres.

  

 

ITINERARI 

L’autocar ens deixarà al peu del pintoresc poble de Montfalcó Murallat, que visitarem abans de seguir cap el poble de Les Oluges i el llogarret de Malgrat, on ens aturarem davant del seu Castell. Continuarem la ruta entre camps de cereals, quasi sempre albirant d’altres pobles propers fins arribar a la imponent fortalesa de Castellmeià, on farem una altra parada. Reprendrem la marxa en direcció al poble de Llor, i ja després de dinar, ens acostarem al poblet de Bellveí i finalment arribarem a Guissona, on tindrem temps de visitar la vila i prendre un refresc abans de tornar a Barcelona.

 

DADES  

Distància recorreguda aprox.:16 Km.

Temps de marxa efectiva.: 5 hores

Desnivell:200 m.

Dificultat:mitjana/baixa

 

QUÈ CAL PORTAR: Esmorzar, dinar, aigua, bon calçat, impermeable, crema i ulleres de sol.                                      

 

PREU: 14 € socis / 17 € no socis. ATENCIÓ: 2 € menys a tothom qui faci el pagament (per transferència o en efectiu al Casal) abans del dia 20 d’abril.

INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA:

C/ Verdaguer i Callís, 10. Tel. 93-319 55 50. 08003 Barcelona

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ingrés a Caixa Catalunya 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i SEGARRA

VOCALS:  Quico i Julià (Fotos: Andrés)

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

 

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya