Després d’una desafortunada malaltia ha mort aquest 3 de novembre l’Alejo, uns dels fundadors de l’actual Casal Lambda.

Recordar que en el transcurs del seu pas pel FAGC als anys 80, ell i altres militants, van impulsar l’anomenada: Comissió Pro-Casal. Que reclamava la posta en marxa d’un espai comú per a tots els col•lectius LGBT a la ciutat de Bcn. Incidint de manera destacada en el serveis i la cultura.

Poc temps després i en una assemblea de l’Institut Lambda de l’any 1988 s’incorporen força objectius de l’esmentada Comissió Pro-Casal. Des d’aquell moment canviaria la denominació i seria ja: Casal Lambda.

L’Alejo va liderar aquest procés i d’aquí que ell, l’Armand de Fluvià i l’Albert Oliva els considerem els nostres cofundadors.

L’Alejo va encapçalar moltes tasques vinculades a l’educació, la cultura, l’oci i fins i tot fent de dj als Balls del Casal. També va tenir responsabilitats de Comissió Permanent en diversos càrrecs.

Des d’aquesta nota breu el volem recordar amb molt afecte i volem traslladar també el nostre condol a la seva família.

Per a nosaltres el seu nom estarà sempre lligat al Casal Lambda, reconeixent la seva gran tasca feta a la nostra i la seva associació. Sentim també que avui s’ha produït una gran pèrdua.

 

Comissió Permanent

Casal Lambda