-Diumenge dia 12 de juny a les 12h

 

Ruta Literària a les 12 del migdia amb Patrícia Gabancho arran de la publicació del seu llibre Caminar Barcelona (Editorial Columna). Lloc de trobada Metro Sant Antoni (sortida carrer Comte d’Urgell) per iniciar un recorregut pel barri de Sant Antoni cruïlla de Ciutat Vella i l’Eixample i finalitzarem al cap d’una hora a la llibreria Antinous.

   

-Diumenge dia 19 de juny a les 10h 

 

 

Ruta Literària: Homenatge als 50 anys de publicació de l’emblemàtica novel·la de Juan Marsé, Últimas tardes con Teresa (Editorial Seix Barral). Lloc de trobada a les 10 h. Plaça de Rovira i Trias a on visitarem el barri de Gràcia a on va viure ell, tot seguit agafarem el bus 24 per pujar al Carmel a on visitarem el centre del MUHBA del Turó de la Rovira gaudint d’una extraordinària panoràmica de la ciutat després visitarem l’exposició dedicada a Marsé a la Biblioteca del Carmel que duu el seu nom.

 

 

 

PREU: Gratuït, excepte els transports.

LLOC DE TROBADA: a la del dia 12 Metro Urgell (sortida carrer Urgell) a les 12:00h i a la del dia 19 a la Plaça de Rovira i Trias a les 10:00h.

INSCRIPCIONS: Envieu un correu electrònic (activitats@lambda.cat) per confirmar l’assistència (places limitades) indicant el nom i cognom. Dates d’inscripció a la ruta literària del dia 12 fins el 10 de juny i a la ruta literària del dia 19 fins el dia 17 juny.

 

ORGANITZADORS: Llibreria Antinous i Casal Lambda (Cesc i Vicenç)

Moltes gràcies a tots per endavant…