El passat 9 d’octubre va tenir lloc l’acte de celebració del 44 aniversari del Casal Lambda. L’acte presencial, que va tenir lloc amb un nombre reduït de persones, va estar guiat pel president Jordi Samsó i va comptar amb la participació de representants dels grups, assessories, comissions i projectes del Lambda.

Així, per exemple, Sílvia Morell, psicòloga de l’entitat ja fa més de 30 anys, va explicar els efectes de la Covid 19 aquests mesos des del punt de vista de l’Assesoria Psicològica. Representats del Grup de Joves van explicar l’inici de curs que comença aquest mes d’octubre i es va aprofitar l’efemèride per presentar el nou equip dels Divendres al Lambda, que va fer un avançament de la temporada.

A les primeres files hi havia Armand de Fluvià, fundador del Casal l’any 1976 -conegut llavors com a Institut Lambda- i ara President d’Honor. Fluvià va seguir amb atenció el petit tastet del documental sobre els 50 anys del Movimiento Español de Liberación Homosexual (MELH) que està preparant el Lambda.

La commemoració va servir també per presentar altres continguts audiovisuals en preparació. Entre ells, un clip promocional sobre tot el que ofereix el Lambda.

Gràcies a tothom que va assistir a l’acte, en persona o per streaming [Si et vas perdre l’aniversari, pots tornar a veure l’emissió CLICANT AQUÍ]