Aquest Sant Valentí, el CCCB es va omplir de representacions d’amor poc visibles en cinema. La Mostra FIRE!! i el Casal Lambda van portar durant dos dies al CCCB un tast de cinema amb una selecció de quatre pel·lícules amb històries d’alliberament sexual, amb la projecció prèvia d’un curtmetratge i una presentació a l’inici de cada sessió.
Antoine Leonetti, director de la Mostra, presentava la primera sessió el divendres 14 amb el curt CLAN (2014) sobre James Saunders, aborigen australià que va sortir de l’armari i s’ha convertit en un referent per als aborígens gais del país. Posteriorment, es va projectar Back on Board: Greg Louganis (2014), un documental sobre el campió olímpic de salts ede trampolí Greg Louganis i un dels primers atletes internacionals obertament gai. La segona sessió, per la seva banda, va començar amb el curt Cantando en las azoteas (2017) i va segui amb la pel·lícula Flores de Mazapán (2014).
Pol Galofre, activista trans va ser l’encarregat de presentar la primera sessió de dissabte 15 amb el curt Plasma Vista (2016) i el film Bambi (2013) sobre un dels referents del món trans a França, Marie-Pierre Pruvot.
L’última projecció la va protagonitzar 20 mètres d’amour à Montmartre (2014) i Un amor de verano (2015), una història d’amor lèsbic a la França dels setanta, en ple moviment d’alliberament sexual, cultural i feminista.
Per segon any consecutiu, la Mostra FIRE!!, el CCCB i el Casal Lambda hem volgut explorar territoris d’un cinema poc convencional amb una mirada més oberta.