Tres tallers simultanis van donar eines al voluntariat de l’entitat

Assistents durant el taller de Comunicació i difusió

En el marc de la Jornada de Formació pel Voluntariat -que podeu repassar AQUÍ-, es van realitzar tres tallers simultanis per tal de conèixer millor el funcionament i l’organització del Casal Lambda.

El primer taller anava adreçat a saber més sobre com atendre i acollir a les persones nouvingudes de l’entitat, va anar a càrrec de Sílvia Morell i Mario Morillas. Mitjançant diverses dinàmiques, el grup va rebre nocions a tenir present per a rebre i atendre millor a aqui s’adreça al Casal Lambda.

L’Albert R. Dot, coordinador de comunicació i un dels directos de la revista Lambda, va realitzar el taller de comunicació i difusió. A través d’aquest es van establir estratègies i pautes per a comunicar millor les activitats.

El tercer i últim va estar conduït per l’Andreu Minoves i Kirian Amador. Provinents del Grup de Joves, ells dos van ser els encarregats d’explicar l’organització, estructura i funcionament dels grups així com qüestions a tenir present per a un millor funcionament d’aquests. En aquest taller van realitzar una dinàmica que consistia en crear un grup nou al casal o bé reviure’n algun que ja no hi és. Van sortir propostes tan variades com un grup de futbol femení o recuperar el grup Tutti Frutti.

MÉS IMATGES: