Del 4 al 8 de desembre 

 

Allotjament a l’Alberg de Joventut Lous Nis Camarguen (Pioch Badet), a 10 km. de Saintes-Maries de la Mer, en règim de mitja pensió (inclou llençols i possibilitat d’encarregar picnics)

Descripció General:
 

Dissabte 4: A les 08h. sortirem de l’estació de Sant Andreu Arenal i en aproximadament 5 h. de ruta arribarem a Arles. Dinarem de picnic i visitarem aquest centre turístic on es troben vestigis romans molt importants com l’amfiteatre. Al vespre ens dirigirem cap al nostre alberg, travessant la Camarga,
 

Diumenge 5: Museu de la Camarga i Parc Ornitològic.
Al matí  visitarem el Museu de la Camarga i farem el sender que ens proposa de 3,5 km. Dinar de picnic. A la tarda visitarem el Parc Ornitològic de Pont de Gau i els seus senders.
 

Dilluns 6: La Digue a la Mer en bicicleta.
Passarem tot el dia  en bicicleta observant fauna i paisatge (+/-40 km). Dinar de picnic.

Dimarts 7: Domaine de la Palissade – Port Saint Louis – Plage de Napoléon  Al matí proposem una passejada a cavall entre 1 i 2h. Dinar de restaurant a Salin de Giraud. A la tarda visitarem Port Saint Louis i la Platja de Napoleó.

Dimecres 8: Aigues Mortes i Barcelona.
Al matí visitem la ciutat medieval d’Aigues Mortes. Hi dinarem. Després de dinar, tornem cap a Barcelona.
Cal  portar:  roba i sabates de recanvi, tovallola i necesser, roba d’abric i impermeable, bones sabates. Calculeu el que us caldrà per 3 dinars dels migdies.   Hi ha previst dos dinars de restaurant.

 

PREU:   Pressupost aproximat 125 euros (organització i 4 pernoctacions a mitja pensió, no inclou entrades als museus, lloguer de bicicletes i cavalls) Despeses de desplaçament aproximadament 100 euros per vehicle (peatges i combustible) a repartir entre els viatgers.

 

INSCRIPCIÓ:  Fins el 25 de novembre. Places limitades (unes 15).

 

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:
Fer ingrés de 50 euros al compte de CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635.
Després cal trucar o enviar un email (muntanya@lambdaweb.org) al Casal per comunicar l’ingrés i les teves dades (nom, telèfon de contacte i disponibilitat de cotxe).

 

INFORMACIÓ AL CASAL LAMBDA:   C/ Verdaguer i Callís, 10. (08003)
Barcelona  –  Tel. 93 319 55 50

VOCALS: Jordi Franch, Javi Pérez i Patrick Cerrato

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya