19/12/2015

El Grup de Joves del Casal Lambda va celebrar un Sopar de Nadal el passat dissabte 19 de desembre per encetar les festes nadalenques, tal i com marca la tradició.

Una trentena de membres del grup van assistir a la trobada, que es va celebrar a la sala d’actes del casal, decorada per alguns voluntaris amb motius de Nadal per l’ocasió. Entre tots i totes vam decorar la sala i preparar la taula per a l’aperitiu mentre els més endarrerits anaven arribant. Ambientats per nadales i música moderna típica d’aquestes èpoques de l’any, vam passar una agradable vetllada i vam gaudir de les pizzes i la beguda.

Posteriorment ens vam animar a jugar a jocs en grup, com l’Assassí o El llop, jocs de rol que afavoreixen la cohesió. Aquestes dinàmiques ajuden els nous i les noves joves a integrar-se i sentir-se més còmodes al grup, que ja supera els 50 membres. Posteriorment molts es van animar a sortir de festa i ballar fins la matinada. En definitiva, va ser un divertit sopar i una bona ocasió per encetar el Nadal entre companys i companyes de grup que ja estem units no tan sols per pertànyer a la comunitat LGTB sinó també per l’amistat que hem anat forjant.