Dissabte 9 de juliol de 2011

 

LLOC DE SORTIDA:7.00 h. Palau Reial                  

DESCRIPCIÓ GENERAL: Farem una caminada arran de mar, tot resseguint la costa des de l’Ametlla de Mar fins a l’Ampolla. Una sortida amb banys i final a la Xixonenca de l’Ampolla on podrem prendre una bona orxata.

L’itinerari proposat, anomenat Sender Mediterrani,és un corriol que voreja la costa aprofitant en alguns trams antics camins de ronda. És un itinerari amb cales petites sense aglomeracions, ports naturals, llacunes costaneres i zones humides de gran valor ecològic. És en definitiva un sender d’una bellesa excepcional.

La unió  del mar, les roques i les restes d’antigues torres de vigilància fa que ens endinsem en històries de pirates i corsaris, ja que els penya-segats i les petites cales eren l`amagatall idoni des d`on els pirates podien assaltar els qui viatjaven per terra i abordar els vaixells que navegaven a prop de la costa.

Aquesta caminada no té cap dificultat pels desnivells, el què segurament ens farà la guitza serà la calor, però no patiu perquè ens remullarem al mar molt sovint.

IMPORTANT: LA SORTIDA ES FARÀ DISSABTE PER NO TROBAR CARAVANES A LA TORNADA. PREGUEM PUNTUALITAT

 

 

 

DADES: Distància aprox.:17 Km.

           Durada caminada.: 6 h

           Desnivell acumulat:Sense desnivell

           Dificultat: mitjana (per la calor i la distància) 

                       

QUÈ CAL PORTAR:Esmorzar, dinar, molta aigua, calçat adient, barret i crema solar

                                   

PREU: 14 € socis/17 € no socis.

 

INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA:

C/ Verdaguer i Callís, 10. Tel. 93-319 55 50.08003 Barcelona

 

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant nom i AMPOLLA

 

VOCALS: Toni i Fernando

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya