Dissabte 24 de maig de 2014

RUTA DEL TER

(De Torelló a Roda de Ter)

LLOC DE SORTIDA: Quedem a les 7.45  a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig), per sortir puntuals a les 8.00 del matí cap a Torelló on tindrem temps de fer un cafè.

DESCRIPCIÓ GENERAL: En aquesta sortida farem un tram de la ruta del Ter, un sender natural que segueix el curs del riu Ter des del Refugi d’Ulldeter fins a la seva desembocadura a l’Estartit. Concretament farem un dels trams centrals que passa per la comarca d’Osona passant per les masies de Voltregà, la Gleva i Manlleu, seguint els meandres del riu , entre pollancredes i fauna ornítica.

Sortirem del poble de Torelló (508m) en direcció al riu Ter, l’anirem seguint fins arribar a les Masies de Voltregà passant per granges i vegetació de ribera. Passarem pel costat del Santuari de la Gleva i arribarem a Manlleu (461m), on dinarem a la zona de picnic al costat del riu. Seguim el camí indicat fins a Roda de Ter (448m) on ens esperarà l’autocar.

 

DADES:        Distància aprox.:     20.5 Km.

Durada caminada:   5 hores

Desnivell acumulat: sense gaires desnivells, seguim el riu avall

Dificultat: baixa, amb algun tram mes difícil

QUÈ CAL PORTAR: esmorzar, dinar, aigua, bon calçat,  i protecció solar. Es recomana portar bastons de travessa

PREU: 14 € socis / 17 € no socis)

INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ingrés a Caixa Catalunya 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i RTER. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (C/ Verdaguer i Callís nº 10, BCN Tel. 93-319 55 50)

VOCALS: Josep Mª i Pep

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya