Dissabte 22 de novembre de 2014

VOLTA PER LA VALL DE RIBES (Ripollès)

SORTIDA: Quedarem a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig línia 1) a les 7:30 hores. En principi anirem en autocar però si no som prou anirem en tren.
DESCRIPCIÓ GENERAL:
En aquesta sortida farem una caminada pels voltants de Ribes de Fresser tot visitant alguns veïnats de la vall de l’alt Fresser. Durant l’itinerari gaudirem d’espectaculars vistes de les muntanyes que envolten la vall i dels seus nuclis poblats.
Un cop arribats a Ribes tindrem una estona per esmorzar. Començarem a caminar on hi ha l’estació del cremallera de Nuria per anar guanyant alçada i gaudir de les vistes de la Vall de Ribes. La pujada és sostinguda però fa de bon fer perquè es camina per una pista molt suau.
Arribarem al petit poble de Serrat que ens sorprendrà perquè és un poble de muntanya molt ben conservat. Baixarem fins al fons de la vall per arribar al poble de Fustanyà on pararem una estona per visitar l’església romànica de Sant Sadurní.
Farem una petita pujada i arribarem al petit nucli de Batet on pararem a dinar. L’últim tram del camí és una baixada forta que ens tornarà a portar a Ribes on encara podrem gaudir d’una estona per fer una cafè o una cervesa

DADES: Distància aprox.: 15 Km.
Durada caminada.: 5.30 h
Desnivell acumulat: 590 m (molt suaus de fer)
Dificultat: Baixa

QUÈ CAL PORTAR: Esmorzar, dinar, aigua, bon calçat i impermeable.
PREU: 14 € socis i 17 € no socis
INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i Ribes. També us podeu apuntar directament al Casal (c/ Verdaguer i Callís, 10, BCN Tel. 93-319 55 50)
VOCALS: Toni i Fernando

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.
l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya